Moordenaars van Alex Riley, Roberto Kida en Braziliaanse dame nog spoorloos

alex Riley vermoord FamilieNieuws Suriname

De politie heeft momenteel drie levensberovingszaken in behandeling die nog niet zijn opgelost. 3 mensen zijn in het begin van 2018 vermoord
[quads id=1]

28-jarige Alex Riley vermoord aangetroffen

Het betreft drie afzonderlijke gevallen. De moordverdachten zijn nog steeds voortvluchtig. Het eerste geval deed zich voor op maandag 1 januari 2018. Er was een schietincident aan de Doewatrastraat, waarbij de 28-jarige Alex Riley levenloos in zijn woning werd aangetroffen.

Schotwond aan zijn hoofd

Hij vertoonde een schotverwonding aan zijn hoofd. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat zijn overbuurman het schot heeft gelost. Hij heeft met zijn jachtgeweer door het hoofd van het slachtoffer geschoten, met als gevolg dat het slachtoffer ter plaatse het leven heeft gelaten.

Ondergedoken in het binnenland

Deze schutter heeft zich tot nu toe uit handen van de politie gehouden. Vermoed wordt dat de schutter is ondergedoken in het binnenland.
[quads id=1]

Hard voorwerp is ze vermoord

Het tweede geval deed zich voor op 2 januari 2018 aan de Ahensaweg. Hier werd een Braziliaanse vrouw dood aangetroffen in haar badkamer. Commissaris van politie Guno Roosenhoff zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat ook in dit geval de moordverdachte nog vrij rondloopt.

Ze lag naakt in de badkamer

Het obductie-rapport zegt dat het slachtoffer middels een hard voorwerp om het leven is gebracht. Het slachtoffer lag naakt in de badkamer. Over haar bovenlichaam was een zwarte tas getrokken. Roosenhoff vermoedt dat de moordenaar in het buitenland vertoeft.

Ze hadden kort daarvoor een woordenwisseling

Het derde geval deed zich voor op vrijdag 12 januari. Het slachtoffer Roberto Kida werd omstreeks 06.00 uur aan de Wolframstraat bij Shisha Lounge doodgeschoten door een verdachte, die tot nu toe voortvluchtig is. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat beide mannen, Kida en de dader, kort tevoren buiten het gebouw verwikkeld waren in een woordenwisseling. Hierna is Kida de lounge binnengelopen.
[quads id=1]

Liep hem met een wapen achterna

De verdachte is hem gewapend achternagelopen. Op een bepaald moment schoot hij gericht, meer dan drie keren, op Kida. Het slachtoffer werd geraakt in zijn borststreek en liet ter plaatse het leven. Na de daad verliet de schutter de plaats.

Hij is waarschijnlijk gevlucht naar het buitenland

Met betrekking tot deze schutter zegt Roosenhoff dat hij naar alle waarschijnlijkheid naar het buitenland is uitgeweken. Aan de opsporing en aanhouding van de desbetreffende verdachten wordt er gewerkt.

Roberto Kida vermoord Paramaribo Noord FamilieNieuws Suriname
De vermoorde Berto Kida

Eerdere berichten. Klik op onderstaande links voor meer informatie omtrent de moorden:
Video – Vincent Jampa verdacht van moord op Alex Riley te Paramaribo
Een bericht van de familie van de vermoorde Berto Kida voor de moordenaar

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.