Update – Wie weet waar mijn moeder Wonnie Alken is?

Vermissing moeder Alken FamilieNieuws Suriname

Wat God doet is wel gedaan met deze woorden wil ik alvast de almachtige daar boven bedanken voor het geen hij doet. Ik wil ook een ieder bedanken die mee heeft geholpen met het zoeken van mijn moeder.

ZIJ IS TERECHT EN IN GOEIE HANDEN WEER IN ONS MIDDEN.

Mie tangie bigie blessie gie oen alla famirie anga matie.Aan al mijn beste Facebook vrienden en familieleden.

-Denise-


Mijn moeder is van huis weggelopen

[quads id=1]
Hier een verzoek vanuit het diepste van me hart. Gisteren ochtend om 2u am is mijn moeder van huis weg gelopen. Ze is tot nu toe nog niet terug gekeerd. Er is al aangifte gedaan bij de politie, maar wil vanuit hier ook gebruik maken.

Ik vraag aan een ieder die haar misschien ergens heeft gezien om contact op te nemen met mij op het nummer 8800266 of een chat voor mij sturen. Ze heet Bernadette Alken en word wonnie door mensen genoemd. Aub help ons.

Goedemiddag familienieuws. Kunt u dit a.u.b delen. Ze woont aan de Licaniastraat en haar familie is radeloos. Ze is een klein beetje dement. En ze weten ook niet wat ze aan had. Ze heet Yvonne Alken meer bekend als Wonnie.
Ze kunnen ook haar zoon Ferdinand Alken contacten op 5977165933
 [quads id=1]
Hierbij vragen wij onze bezoekers om hun medewerking. Deel dit bericht met een ieder zodat deze moeder snel weer thuis kan komen!!!
Vermissing moeder Alken FamilieNieuws Suriname
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.