Politie man slaat 22-jarige jongeman die met zijn dochter liep

politie Suriname

De politie van Flora kreeg zondagmiddag een melding van een mishandeling en bedreiging.
[quads id=1]

Ontmoette de dochter van de politie man

Dagblad Suriname heeft in verband hiermee gesproken met de aangever Byorn V. (22). Volgens zijn verklaring liep hij zondagmiddag over de Finibitastraat. Hij liep naar de winkel en ontmoette onderweg de dochter van de politieman A. Beide jongeren liepen naar de winkel en spraken over het een en het ander.

De dochter maakte net een grap toen haar vader de politie man langs reed

Op een gegeven moment maakten zij grappen waarbij de dochter van de politieman grappend een slag op de borst van die jongen toebracht. Op dat moment reed de vader van het meisje langs.
[quads id=1]

Hij beledigde de jongen en zijn familie

Hij was samen met twee andere neven in een auto. De politieman stapte uit en begon de jongen en zijn familie te beledigen. Byorn heeft toen aan de vader van het meisje gezegd dat hij zich netjes moet houden, te meer daar hij een politieman is. De vader is daarna in de wagen gestapt.

Een neef van de politie man

Een neef van de politieman sprak toen zelf met Byorn. Op een bepaald moment stapte de politieman weer uit. Hij liep naar Byorn en gaf hem een duw en enkele rake klappen in zijn gezicht, omdat hij vond dat de jongeman hem brutaliseerde. De agent wilde nog door gaan, maar hij werd tegengehouden door de neven.

vechten politie dochter Suriname FamilieNieuws

Hij dreigde hem neer te schieten

De politieman bedreigde de aangever ook nog hem te zullen neerschieten. De politie van Flora die ter plaatse was, heeft Byorn naar een arts verwezen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.