Rashied Doekhie betrokken bij aanrijding. Motorrijder breekt arm

doekhie FamilieNieuws Suriname

In eerste instantie dacht men dat het rijbewijs van de volksvertegenwoordiger Rashied Doekhie zou worden ingevorderd.
[quads id=1]

Doekhie is niet de veroorzaker

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is anders beslist. Zijn rijbewijs is niet ingevorderd, omdat Doekhie uiteindelijk niet als veroorzaker is aangemerkt. Op zondag 21 januari heeft een aanrijding plaatsgevonden aan de Catharina Sophiastraat in het district Saramacca.

Een motorfiets werd aangereden

Het betreft een aanrijding tussen een auto en een motorfiets. De autobestuurder, het DNA-lid Doekhie, reed met zijn pick-up samen met zijn partner richting Paramaribo.
[quads id=1]

Motorrijder werd naar het ziekenhuis vervoerd

Op een gegeven moment sloeg Doekhie rechtsaf in een inrit met als gevolg dat de motorrijder tegen het linker achterwiel botste van de pick-up. Doekhie had het verkeer van de motorfietser doorkruist, met als gevolg dat de motorrijder kwam te vallen. De politie werd ingeschakeld en de motorrijder werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De auto werd in beslag genomen

De politie nam het voertuig, de pick-up van de autobestuurder, hangende het onderzoek in beslag, omdat het visum nog niet binnen was. De motorrijder werd opgenomen en het blijkt dat hij een armfractuur heeft opgelopen door die aanrijding.

Doekhie werd opgeroepen voor verhoor

De politie van Saramacca had Doekhie zaterdag 27 januari 2018 opgeroepen voor verhoor.
[quads id=1]
Rijbewijs Doekhie niet ingevorderd

doekhie FamilieNieuws Suriname
Archieffoto Doekhie

Regiocommandant Wiedjaikoemar Oedit zegt dat de motorrijder tegen de wagen van Doekhie is opgebotst. De motorrijder in kwestie was in een groep. Hij kreeg onderweg pech en stopte zijn motorfiets om deze te herstellen.

Rijbewijs is niet ingevorderd

Het volgend moment probeerde hij aan te sluiten in de groep van de motorfietsers. Volgens de motorfietser reed hij met een snelheid van de 70 en 80 km/u. Doekhie heeft het doorgaand verkeer doorkruist. De hulpofficier heeft deze zaak aan de openbare aanklager voorgelegd en er werd besloten dat het rijbewijs niet wordt ingevorderd.

Volgens instructies van het OM

De politie heeft in dit geval gewerkt volgens de instructie van het Openbaar Ministerie.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.