Video – Celebrity – Vreemgaande Jay-Z geeft tips aan andere mannen

beyonce Jay z vreemdgaan FamilieNieuws celebrity

Jay-Z openhartig over huwelijksproblemen met Beyonce
[quads id=1]

Beyonce en hij doen er alles aan om bij elkaar re blijven

De 48-jarige Jay-Z was zaterdag in gesprek met CNN eerlijk over de huwelijksproblemen die de rapper en zangeres Beyoncé hebben doorstaan. Naar eigen zeggen doen ze er alles aan om bij elkaar te blijven en is Bee zijn soulmate.

Beyonce wilde niet scheiden

Ondanks zijn ontrouw, waar Beyoncé haar kant van het verhaal belichtte op het album Lemonade, wilde ze niet van hem scheiden. Jay vertelt: „We hebben er voor gekozen om te vechten voor onze liefde, voor onze familie.”
[quads id=1]

Je moet sterk zijn

Dat vechten voor het huwelijk ging niet zonder slag of stoot. „Dat duurt even en het is moeilijk. Het is moeilijk om te moeten horen wat zij vindt, het is moeilijk om te zeggen wat ik vind. Het is moeilijk om die pijn te horen. Maar daar moet je sterk genoeg voor zijn”, aldus Jay-Z.

beyonce Jay z vreemdgaan FamilieNieuws celebrity

Hij heeft tips voor mannen die ook vreemd zijn gegaan

Ook heeft hij een paar tips voor andere mannen die een misstap hebben begaan. Zo zegt de 48-jarige rapper: „De beste manier om je excuses aan te bieden, is door je gedrag te veranderen”, en hij laat weten dat je de ’pijn moet erkennen’ en ’de ander z’n zegje laten doen’.
[quads id=1]
Bekijk  hier de video en deel het met alle mannen!

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.