Bekendmaking – Video – Ringweg vanaf VANDAAG twee éénrichtingswegen

ringweg veranderen Suriname Paramaribo FamilieNieuws

Vanaf zondagmorgen zullen de Ringweg noord en Ringweg zuid geen tweerichtingswegen meer zijn.
[quads id=1]

Bewust ervoor gekozen om op zondag te starten

De situatie is aangepast door de afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie. Hoofd van de afdeling, Henk Wip, deelde op een persconferentie mee dat bewust gekozen is voor zondag omdat het geen werkdag is. De politie zal ter plekke zijn om aanwijzingen te geven.

Voorrangssituatie blijft voorlopig nog zoals het is

Er zijn veel voorbereidingen vooraf gegaan aan dit besluit. Er zijn markeringen aangebracht op de vele zijwegen die uitkomen op de twee straten.
[quads id=1]
De voorrangssituatie blijft zoals die was, totdat het verkeerslicht in werking zal treden. Het ministerie hoopt dat met de nieuwe situatie het verkeer beter zal doorstromen.

Besluit is genomen in overleg met de politie

Het besluit om de twee wegen tot één richting te maken, is genomen na analyse van het verkeer en in overleg met de politie. Inspecteur Stanley Changoer verwacht dat er minder opstoppingen zullen plaatsvinden door de nieuwe situatie.
ringweg veranderen Suriname Paramaribo FamilieNieuws

De politie zal aanwezig zijn

De politie zal op de cruciale plekken aanwezig zijn om instructies te geven. De nieuwe borden en markeringen die zijn aangebracht spreken ook voor zich.
[quads id=1]
Bekijk hier nogmaals de video met uitleg:

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.