Video – Jyoti is de kleinste vrouw ter wereld (buitenland)

langste man en kleinste vrouw FamilieNieuws buitenland

24 jaar en 62,8 centimeter – Jyoti is de kleinste vrouw ter wereld. Deze Indiase vrouw is ooit door Guinness World Records uitgeroepen tot kleinste vrouw ter wereld.
[quads id=1]

Ze is inmiddels een bekende

Jyoti Amge, is 62,8 centimeter klein. Gekleed in een van haar mooiste sari’s, zegt Jyoti, die niet kleiner is dan een gemiddeld kind van 2, dankbaar te zijn voor haar lengte omdat die haar erkenning heeft gebracht. “Ik heb Nagpur op de kaart gezet. Nu weet iedereen waar het is”, zei ze.  Jyoyi is inmiddels een Bollywoodfilmster.
[quads id=1]

Ze is zo klein door een ziekte

Jyoiti lijdt aan achondroplasie, een vorm van dwerggroei.

Langste man ter wereld ontmoet ’s werelds kleinste vrouw.

De langste man ter wereld heeft afgelopen werelds kleinste vrouw ontmoet in Egypte. De Turkse Sultan Kösen is 2.52 meter lang. Die valt wel op naast de Indiase Jyoti Amge en haar slechts 62 centimeters.

De twee ontmoetten elkaar voor een fotoshoot bij de piramides.
[quads id=1]
langste man en kleinste vrouw FamilieNieuws buitenland

Bekijk hier en hieronder een video van de ontmoeting en fotoshoot:

Bekijk hier een video over het leven van de kleine Jyoti:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.