Nog 6 woningen in brand dit weekend

Vier woningen aan de Herman Steinbergstraat en Richard Voullaire in brand
[quads id=1]

Op het erf stonden 8 woningen

De brandweer kreeg zaterdag 28 januari 3 meldingen van woningbranden. Volgens brandweervoorlichter Ulrich Coats werd de eerste melding gedaan omstreeks 14.30 uur. Het betrof een brand op de kruising gevormd door de Herman Steinbergstraat en de Richard Voullaire, waarbij 4 woningen in brand stonden. Op het erf waren 8 woningen waarvan vier compleet zijn afgebrand.

De brandweer kon erger voorkomen

Ondanks schroeischade heeft de brandweer kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar pand no 47 aan de Herman Steinbergstraat.
[quads id=1]

Woning Tjandrikapersad afgebrand

De tweede melding betrof een woningbrand aan de Tjandrikapersadweg te Sunny point, die omstreeks 17.30uur werd gedaan, waarbij een slachtoffer brandwonden opliep. Ter plaatse is een woning van ongeveer 6 bij 5 meters volledig afgebrand en heeft de brandweer enkel nablussingswerkzaamheden kunnen verrichten.

Slachtoffer naar de eerste hulp

Het slachtoffer is per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd.
[quads id=1]

Woning Hannoverlaan verloren in vlammenzee

Omstreeks 22.50 uur werd er wederom melding gedaan van een woningbrand aan de Hannoverlaan. Ook dit pand is geheel afgebrand.

Foto van Rakesh Nirmal

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.