Anoniem – Mijn ex krijgt een baby met zijn nieuwe vriendin. Ik haat ze

Suriname ex

Hallo mensen. Ik heb niet echt advies nodig ik wil gewoon mijn verhaal schrijven voordat ik helemaal gek ga worden.
[quads id=1]

Nog geen jaar uit elkaar, nu al een baby

Die nieuwe vriendin van mijn ex maakt me gek. Ik heb gezien dat ze zwanger is. Ik ben nog geen jaar uit elkaar met Rayen. Zo snel.

Ik ga jullie vertellen. Ik ben Debbie. Ik ben 20 jaar van mijn leven met Rayen geweest. Als meisje van 19 zeurde hij al. Ik was een student. Heel jong raakte ik zwanger en ik heb toen een abortus gedaan. Rayen wilde niet maar mijn moeder zou het nooit accepteren. Mijn oma zei altijd: Je diploma is je eerste man. Ik neem het haar nog steeds kwalijk. Maar ik heb wel mijn diploma’s aan haar te danken. Inmiddels is ze er niet meer.
[quads id=1]

Ik heb een abortus gedaan

Dus op mijn 21ste heb ik een abortus gedaan. Zonder medeweten van Rayen. Ik heb hem wel gezegd later. Hij heeft het me nooit vergeven denk ik. En God ook niet want tot de dag van heden ben ik nooit meer zwanger geworden.

We hebben zoveel geld uitgegeven

Rayen heeft er altijd veel verdriet van gehad. Maar we hebben er alles aan gedaan. Zelfs een paar keer een behandeling in het buitenland. Met dat geld konden we een tweede huis bouwen. Maar spijt hebben we niet gehad. Het is alleen nooit gelukt. Een jaar geleden hebben we ons erbij neergelegd.

Hij wil reizen en vrij zijn

We zouden bij elkaar blijven en misschien adopteren. Maar dan moesten we eerst trouwen. Dat zouden we ook doen en toen begon hij te twijfelen. Hij wilde nog reizen en genieten en vrij zijn. Hij wilde vrij zijn. Dat heeft me zo geschokt dat ik hem vrij heb gelaten. Hij was snel weg en kreeg direct een andere vriendin.
[quads id=1]
Als ik niet beter wist dan zou ik denken dat ze er al was. Maar mensen beweren van niet. Ik geloof het wel. Rayen is niet zo. Hij is een hele trouwe en lieve man. Maar ik was echt wel jaloers. Ik heb verschrikkelijk veel pijn. Mijn Rayen met een andere vrouw. Ik heb zelfs een app naar hem gestuurd dat ik hem en die *&^%*(! veel kindjes toewens.

Ik wist alles van haar

Ik ben weken lang bij haar huis gegaan, gewoon in de auto om naar ze te kijken. Ik wist alles van haar. Ik ging op der Facebook, haar Twitter. Alles hield ik in de gaten. Toen wist ik het zeker. Rayen houdt niet meer van mij. Hij was het leven met mij zat.

Ik ben al jaren een verbitterde vrouw. Ik verstikte hem. Liet hem niet los. En ik weet dat hij niet kon accepteren dat hij geen kinderen zou krijgen met mij. Hij wilde gewoon niet adopteren en trouwen. Hij wilde vader worden. En dat realiseren was ontzettend pijnlijk voor mij. Maar hij zou nooit meer terugkomen.

Ik ben een andere man gaan daten

Ik heb me erbij neergelegd. Ik begon zelf met daten een maandje geleden. Leuk gezellig met een andere heer. Iemand die al grote kinderen heeft. En toen zag ik ze. Ik was met die vriend in een restaurant. Rayen kwam binnen met die meid met een biggie bere.

Ik zou haar doodmaken

Die man, met wie ik daar was, moest me tegenhouden want ik zou der doodmaken. Ik zag Rayen niet eens. Alleen die meid met der buik. Ze duwde het expres naar voren. Voor mij om te zien. Opzettelijk deed ze dat. Ik viel haar aan.

Ze had mijn man en baby gestolen

Iedereen begon haar te beschermen. Ik huilde en schreeuwde dat ze mijn man had gestolen en mijn baby. Als een dwaas ging ik tekeer. Maar niemand die naar mij omkeek. Ik ben de zaak uitgezet. En die vriend heeft me thuis afgezet en ik heb hem nooit meer gezien.

Naar het werk ga ik ook niet

Sindsdien ben ik niet meer op straat gegaan. Ik blijf in huis. Mijn moeder doet de boodschappen. Ik werk meestal vanuit huis. Zelfs naar kantoor ga ik niet. Ik wil nergens gaan waar ik ze kan ontmoeten of waar ik andere vrouwen kan zien die zwanger zijn. Televisie kijk ik bijna niet. Het zien van zwangere vrouwen maakt me depressief.
[quads id=1]

Beter af als ik dood ben

Zo nu en dan denk ik dat ik beter af ben als ik dood ben. Wat moet ik zonder baby? Ik kan gewoon niet accepteren dat hij papa wordt en dat ik nooit mama ga worden.

Ik denk de hele dag aan Rayen en zijn baby. Ik ga met ze slapen en ik sta met ze op. Ik haat haar. Ik gun haar geen baby. Ik heb zo lang geprobeerd om hem een kind te geven. Om een gezin te stichten. Waarom is het haar wel gegund?

Ik heb mijn kind vermoord

Komt het door die abortus? Omdat ik mijn kind heb vermoord? Of weet God dat ik een slechte moeder zal zijn. Ik wil niet zielig overkomen, echt niet. Tot een maand geleden ging het goed met me. Maar haar zien met een buik heeft me kapot gemaakt.

Ik voel me vernederd

Ik voel me vernederd en aan de kant geschoven. 20 jaar van mijn leven heb ik aan hem gegeven. Hoe kan een man een vrouw dit aandoen?

Ik blijf liever binnen

Als Rayen dit verhaal leest dan weet hij dat het over hem gaat. Maar dat is niet erg. Ik weet dat ik verkeerd bezig ben geweest. Ik moest haar niet aanvallen.

Zijn ex krijgt een baby FamilieNieuws Suriname anoniemDat was zwak van mij. Maar ik haat haar verschrikkelijk. Ik wil niets met zwangere mensen te maken hebben.

Gaat dit verdriet wel over?

Daarom blijf ik voorlopig binnen. Misschien weten jullie hoe ik hier over heen kan komen. Hebben jullie ooit zoveel verdriet gehad om een verloren liefde? Of om een onvervulde wens? Gaathet wel over, want het lijkt nu alsof het erger wordt.

Gerelateerde berichten:
Anoniem: Zijn ex is zwanger van hem maar hij wil met mij trouwen?
Anoniem – Hoe kom ik van zijn ex af?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.