Video Anoniem – Iedereen wil afvallen, maar ik wil aankomen!!! Hoe dan?

aankomen gezondheid FamilieNieuws Suriname anoniem verhalen

Hi Denise van FamilieNieuws. Zou je deze brief met je volgers willen delen.

Mijn man is ook niet helemaal tevreden

Het is geen verhaal over liefde en verdriet en vreemdgaan maar het gaat over mij. Over mijn lijf. Nou misschien wel een beetje over mijn relatie want mijn man is ook niet helemaal tevreden.

Ik ben echt dun

Ik doe dit liever anoniem dus ik noem mezelf Petra. Ik ben 32 jaar en ik ben niet zo lange geleden bevallen van mijn tweede dochter. En ik weeg maar 48 kilo. Heel erg dun dus. Ik moet wel zeggen dat ik niet zo groot ben maar ik ben echt dun.

Je zou bijna denken dat ik ziek ben. Mijn man vindt het helemaal niet mooi. Hij vond me prachtig toen ik zwanger was en dat zei hij ook heel vaak. Schelden jullie hem niet uit hoor. Hij is niet slecht hij is gewoon eerlijk. En hij heeft gelijk. Ik ben veel te dun. Ongezond dun.

Bang dat hij mijn botten gaat breken

Hij durft me denk ik ook niet aan te raken. Bang dat hij mijn botten gaat breken. Grapje tussendoor, maar het is wel zo. Ik ben helemaal niet aantrekkelijk voor geen enkele man op dit moment.

Ik geef wel borstvoeding en daar wil ik binnenkort mee stoppen want ik denk ook dat dat zal helpen. Maar als jullie zeggen dat het niet gaat helpen dan ga ik het liefst door met voeden.

Ik voel me ook ziek

Maar aankomen wil ik niet alleen omdat het mooier is. Ik voel me ook ziek. Ik ben zelfs naar de dokter geweest om mijn bloed te controleren maar er is helemaal niets met me aan de hand. Ik heb gewoon geen aanleg om dik te worden zegt hij. Mijn  moeder is nog dunner en zij ziet er ook heel oud uit voor haar leeftijd.

En dat merk ik ook aan mezelf. Ik zie er ouder uit. Mensen zeggen me, oh wat zie je er goed uit en wat ben je lekker slank. Maar ik weet zeker dat ze niet zoals mij willen zijn.

Ik geef borstvoeding maar mijn borsten zijn plat. Hoe is dat mogelijk? Het grappige is dat mijn dochtertje echt een bolletoet is. Het lijkt alsof ze mij opeet. Dus lieve mensen als jullie meelezen. Ik zou graag wat tips willen hebben.

Ik dronk een week terug bananenmeel. Dat was een tip die ik kreeg van iemand. Maar dat vind ik zo vies. Misschien zijn er andere tips.

Wees tevreden met jezelf

Ik wil dit anoniem posten want ik merk dat ik weinig begrip krijg van mijn omgeving. Bijna iedereen wil afvallen en dan merk ik dat ze bijna boos op me worden omdat ik wil aankomen. Ze vinden dat ik tevreden moet zijn. Maar dat vind ik ook van volle vrouwen. Ze hebben geen idee hoe mooi ze zijn en hoe gezond ze zijn. Ik wil dat ook.

Aankomen lijkt wel een taboe

Overal zie je dingen en drankjes om af te vallen, maar niets over aankomen. Het lijkt wel een taboe. Ik ben ook benieuwd of er andere vrouwen zijn die dit hebben. Of hebben meegemaakt en ik vraag me af of ze hier in Suriname resultaat hebben geboekt.

aankomen gezondheid FamilieNieuws Suriname anoniem verhalen
Bekijk onderstaande video om te zien hoe deze dame is aangekomen

Let me know. Ik wil echt dikker worden. Ik ben nu 48 kilo, maar als ik 68 kilo zou kunnen worden zou ik perfect zijn. Maar met 10 kilo meer ben ik al tevreden. Thanks Petra.

Wij van FamilieNieuws hebben hier een video toegevoegd van een dame die succesvol is aangekomen. Misschien heb jij of iemand anders er baat bij: