Anoniem – Als ik dood ben wil ik de kinderen aan mijn zusje geven ~ Suriname

ik ga dood kinderen mijn vriend FamilieNieuws Suriname Nederland

Suriname ~ Hallo, ik ben Aruna ik ben geboren in Suriname. Ik heb kanker. Al drie jaar maar de dokter is uitbehandeld. Zoals hij dat zegt. Dus ik ga dood.
[quads id=1]

Aruna uit Suriname

Ik woon in Nederland en heb al 10 jaar een vriend. We hebben 2 kinderen. 1 van 7 en een meisje van 4 jaar. Na haar bevalling ben ik ziek geworden. Kanker in mijn buik.

Mijn baarmoeder is toen verwijderd alles was goed maar toch werd ik na 5 maanden weer ziek. Het was niet goed. de kanker was er nog en veel erger. Ik ben nu 2 jaar aan het verlengen maar ik merk dat ik het niet lang meer ga maken.
[quads id=1]

Ik ben niet bang om dood te gaan

Doodgaan vind ik niet erg. Wat ik erg vind is mijn kinderen achterlaten. Wegens financiële redenen wonen Glenn en ik niet in 1 huis. Maar hij komt altijd bij ons. We hebben een goede relatie. Een soort latrelatie maar hij is wel echt mijn vriend en de vader van de kinderen. Al heeft hij ze niet erkent.

De kinderen dragen mijn naam, en dat wil ik zo houden. Hij wil dat niet meer zo. Hij wil aanspraak maken op de kinderen als ik er niet meer ben. Maar ik wil juist dat de kinderen naar mijn zusje gaan. Mijn zusje is een alleenstaande moeder van 1 dochter. Haar dochter is 14 jaar. Mijn kinderen zijn heel vaak bij haar, we wonen bij elkaar in de buurt en dat is echt hun tweede huis.

We maken ruzie

[quads id=1]
Ik wil stappen gaan maken om de kinderen aan haar af te staan. Maar daar is die vader het helemaal niet mee eens. Ik ben verschrikkelijk ziek maar we maken nu ruzie om dit. Ik vind dat Glenn niet een stabiel leven heeft. Hij woont op een klein kamertje in de stad. Hij is er voor mij en de kinderen. Maar ook weer niet echt. Ik doe alles en ik regel alles. Nu ik ziek ben regelt mijn zus alles. Hij heeft me in de 3 jaar dat ik ziek ben nooit echt laten zien dat ik de zorg van de kinderen aan hem over kan laten.

Wat als mijn zusje een man krijgt?

Ik had eigenlijk niet gedacht dat hij zou vragen om ze te erkennen. Ik hoopte dat hij akkoord zou gaan met mijn voorstel om de kinderen bij mijn zus te laten. Hij vond het eerst wel goed. Maar nu zegt hij allemaal dingen. Hij noemt allemaal problemen. Wat als mijn zus weer een man krijgt, wat als mijn zus ook ziek wordt.
[quads id=1]

Mijn moeder en mijn zusje helpen me

Dus hij wil ze zelf in huis nemen. Mijn dochtertje gaat al niet graag naar haar vader. Hij komt bij ons. Slapen bij hem wil ze nu al niet. Dan kan ik haar toch niet bij hem laten als ik dood ben? Ze gaat ongelukkig worden. Als ik ze vraag waar ze willen wonen dan zeggen ze bij mijn zus of bij mijn moeder. Mijn moeder heeft ook gezworen dat ze mijn kinderen gaat opvoeden tot aan haar dood.

Het gaat te zwaar voor hem zijn

De gedachten dat ze bij mijn zusje en moeder zijn daar word ik gelukkig van. Mijn vriend zegt dat ik niet aan hem denk. Maar ik denk wel aan hem. Ik denk dat het te zwaar voor hem gaat zijn. Maar natuurlijk denk ik vooral aan de kinderen. Ik vind dit heel moeilijk. Ik vind het ook moeilijk om te bespreken met hem. Zijn familie zegt dat ze gaan helpen. Maar mijn kinderen kennen ze helemaal  niet. Ze hebben nooit een keertje gebeld op hun verjaardag.

ik ga dood kinderen mijn vriend FamilieNieuws Suriname NederlandNiet dat het geen goede mensen zijn maar ze kennen mijn kinderen niet.
[quads id=1]

Hoe moet ik hem overtuigen

Ik ben naast dat ik moet verwerken dat ik niet lang meer ga leven echt moe van deze zorgen. Hoe kan ik mijn vriend overtuigen dat ik weet wat het beste is voor onze kinderen na mijn dood? Hier in Nederland praat ik wel met een maatschappelijk werkster. Maar zij vindt wel dat de vader recht heeft op zijn kinderen. Maar omdat hij officieel niet hun vader is, bepaal ik nu alles.

Dank jullie wel

Ik vraag jullie met alle respect. Wat zouden jullie doen als jullie in mijn schoenen zouden staan? Bedankt alvast voor jullie goedbedoelde adviezen. Mijn dank is groot. Veel liefst van Aruna

Gerelateerde verhalen:
Anoniem: Mijn zoon en ik zijn beter af als we dood zijn
Anoniem: Ik ga binnenkort dood

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.