Verliefde Harold moet de gevangenis in omdat hij zijn collega blijft lastigvallen

Suriname verliefd

De 58-jarige Harold M. was smoorverliefd op een vrouwelijke collega die echter niets van zijn avances wilde weten. [quads id=1]

Hij bleef zijn collega lastigvallen

Maar de man bleef aandringen en de vrouw lastigvallen en dit leidde uiteindelijk tot zijn ontslag.

Ook daarvan leerde hij niet; hij bleef maar achter ‘zijn geliefde’ aanzitten en dat liet hem vervolgens bij de politie belanden. Donderdag verscheen M. voor rechter Marie Mettendaf.

Strafeis van 24 jaar

Openbaar aanklager Reshmi Rathipal vond zijn gedrag welletjes en eiste 24 maanden celstraf, waarvan zes voorwaardelijk, onder aftrek van voorarrest. De rechter zag geen aanleiding van de eis af te wijken.
[quads id=1]

Na vrijlating begon hij weer

Harold M. heeft de vrouw lastiggevallen van januari tot en met juli vorig jaar. Hij is in augustus voor een korte periode in verzekering gesteld, maar hij was nauwelijks weer op vrije voeten of hij begon de vrouw opnieuw het hof te maken. Ze bleek – zoals reeds gesteld – niet geïnteresseerd, maar hij gaf niet op.

verliefde man FamilieNieuws Suriname collega
Voorbeeld foto verliefde man
Raakte zelfs zijn baan kwijt

Uiteindelijk had ook zijn werkgever er genoeg van en zegde hem de wacht aan. De smoorverliefde man wist echter van geen ophouden en zijn achtervolgingen van de vrouw werden meer dan hinderlijk. “U bent zelfs thuis bij die dame geweest, dat is niet normaal toch?” zei kantonrechter Marie Mettendaf gisteren.
[quads id=1]

Zolang de gevangenis in

Officier van justitie Reshmi Rathipal vroeg Harold hoeveel kansen hij nog wil en hoelang hij denkt door te gaan. Zijn belofte: “ik ga haar nooit meer lastigvallen”, mocht niet baten want hij moet nu bijna anderhalf jaar het gevang in met als bijzondere rechterlijke bepaling dat hij psychiatrische begeleiding krijgt.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.