Bekendmaking – Meer dan 2000 rijbewijzen nog niet opgehaald

Paramaribo Rijbewijs

2000 rijbewijzen niet opgehaald. Meer dan 2000 rijbewijzen liggen op de afdeling rijbewijzen en zijn nog niet opgehaald.
[quads id=1]

Politie Suriname roept de mensen om hun rijbewijs op te halen

Het gaat om verlengde, gepubliceerde en zelfs nieuwe rijbewijzen vanaf 2016. De afdeling verkeer van het Korps Politie Suriname roept de mensen, die in juni 2016 tot en met april 2017 hun rijbewijs voor verlenging hadden aangeboden of een duplicaat moesten hebben, om dit op te halen.

Er was een achterstand ontstaan

Dit zegt Elisabeth Shepperd, hoofdinspecteur van politie op de afdeling verkeer. Shepperd geeft verder aan dat er een tijdje geleden even een achterstand was ontstaan omdat er het pvc rijbewijs materiaal op is. Om het publiek toch tegemoet te komen, is besloten om zo lang deze situatie duurt, het blauwe boekje weer af te geven.

Mensen krijgen strookjes in hun rijbewijs

Daarnaast zijn andere mogelijkheden bedacht om de mensen tegemoet te komen. Zo wordt in de rijbewijzen van personen die een aanvraag voor verlenging hebben ingediend, een strookje geplaatst, waardoor zij toch kunnen deelnemen aan het verkeer.
[quads id=1]

Er werd ook in het weekend gewerkt

De afdeling verkeer heeft lange uren gemaakt om de achterstand in te lopen. Stel Shepperd. Ze geeft aan dat er ook op zaterdag en de zondag gewerkt is om het werk gedaan te krijgen.

bekendmaking Rijbewijs FamilieNieuws Suriname

Deel deze bekendmaking

Ook zijn de tijden verruimd waarin men het rijbewijs gedurende de werkweek kan ophalen. In plaats van tot 2.30 uur dan het rijbewijs nu tot vijf uur in de middag worden opgehaald. Deel dit bericht met belanghebbenden!
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.