Anoniem – Ben ik fout als ik met de ex van mijn zus slaap?

slapen zus man ex FamilieNieuws anonieme verhalen Suriname

Ik ben Saskia en ik wil jullie graag mijn verhaal vertellen.
[quads id=1]

De ruzie met mijn zus  is uit de hand gelopen

Mijn zus en ik hebben elkaar al 10 jaar niet meer gesproken. Een familieruzie is uit de hand glopen. Ze heeft gekozen voor de kant van mijn broer dus mijn broer heb ik samen met haar nooit meer gesproken of gezien. Ik heb hier heel veel verdriet van gehad. Mijn moeder ook. Zo is mijn moeder ook met verdriet komen te overlijden want ten lange laatste spraken ze ook niet met haar.
[quads id=1]

Ze zijn niet eens komen begraven

Ze zijn niet eens komen begraven. Ze wonen in Nederland. Wel hebben ze bijgedragen in de kosten. Maar mijn jongere zus heeft ze nog gebeld om te komen toen mama ziek was en naar ze vroeg maar ze zijn niet gekomen. Dus die behoefte om ooit weer met ze te praten is er niet. Maar pijn doet het me wel bij mij.

Mijn zus haar ex

Mijn zus heeft een ex-vriend. Een vriend van de familie. Een jongen die ik heel goed ken. Hij woonde toen ze elkaar net kenden bij ons in huis. Ze waren heel jong. We konden het altijd goed vinden. Ook toen mijn zus en ik ruzie kregen. Hij bemiddelde veel in de familie. Uiteindelijk zijn ze allemaal naar Nederland verhuisd. Hij was wel hier gekomen toen mijn moeder overleed.

In Suriname komen wonen

Hij en mijn zus hebben geen kinderen. Hij heeft helemaal geen kinderen gekregen. Het is een man van 50. Maar 3 jaar geleden is hij weer in Suriname komen wonen. Hij bleef ook gewoon hier in ons ouderlijk huis zoals hij gewend was. Ik vond het fijn want ik woon nog in het grote huis met mijn dochter en haar vriend. Dus nog iemand erbij was fijn. Het was fijn toen Rodney erbij was. Gezellig.

Hij is zijn eigen huis gaan huren

Maar toen begon hij een dame mee te nemen. Ik ben toen ruzie met hem gaan maken. Ik vond dat hij dat niet kon maken tegenover de familie. Hij is toen weggegaan en is een eigen huis gaan huren. Ik was natuurlijk gewoon jaloers.
[quads id=1]
Nu ben ik hem weer tegengekomen 4 weken geleden op een soul party. Hij vroeg me om te dansen en vanaf dat moment heb ik die man nooit meer losgelaten. De afgelopen 4 weken zijn als een droom voor mij. Ik ben voor het eerst in mijn leven echt verliefd. Ik hou van Rodney. Hij is lief verzorgend en gezellig.

Ze kan me wel uitschelden

Ik was bijna een maand bij Rodney. We gaan uit we dansen en mensen zien ons. Dus jullie kunnen je voorstellen. Die zus die ik nu al 10 jaren niet heb gesproken heeft me gebeld vorige week. Ze sprak ze sprak en ze sprak.

slapen zus man ex FamilieNieuws anonieme verhalen Suriname
[quads id=1]
Scheldwoorden van welke ik niet eens weet dat ze bestaan. Nooit heeft ze de telefoon gepakt om te vragen hoe het met ons gaat na de dood van mama. Maar ze heeft nu wel tijd om me uit te schelden omdat mensen me zien met haar ex. Na Rodney heeft ze zelf bijna 10 vrienden gehad.

Hij gaat nog kijken of we verder kunnen

Maar ik bleef rustig. Is mijn oudste zus. Ik heb toch altijd een soort van respect gehad voor haar. Ze heeft Rodney ook gebeld en hij wil die relatie met mij stoppen. Hij houdt niet van dit soort gezeur en koskossies. Het lijkt alsof ze hem bedreigd heeft.  Ik ben terug naar huis gegaan. Met veel pijn in mijn hart. Hij gaat nog beslissen wat hij gaat doen.

Ze heeft zoveel vriendjes gehad

Wat vinden jullie daar dan van? Mijn zus kan ik toch eigenlijk geen zus meer noemen na wat ze onze familie heeft aangedaan. Na wat ze mama heeft aangedaan. Waarom moet ik nog rekening met haar houden?  Ze is toch al zo lang niet meer met Rodney. Plus ze hebben geen kinderen. Plus ze heeft zoveel vriendjes gehad. Dan ga ik met geen enkele man meer kunnen gaan.

Moet ik hem een kans geven?

Maar dat Rodney me nu aan een kant zet. Wat moet ik daarvan denken? Misschien houdt hij wel nog van mijn zus? Kan dat? Ik wil niet als een bobbo gaan wachten wat hij gaat besluiten. Of moet ik hem toch een kans geven want ik hou vreselijk veel van hem. Of kan deze relatie niet doorgaan omdat hij met mijn zus was? Wat denken jullie ervan?

Gerelateerde verhalen:
Anoniem — Mijn man zijn zus is jaloers op onze relatie
Anoniem — Mijn vriend heeft ook met mijn zus geslapen

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.