28 jarige Sergio steekt celgenoot neer in cellenhuis Keizerstraat te Paramaribo

politie Paramaribo

De 28-jarige arrestant Sergio A. die ingesloten is in het cellenhuis aan de Keizerstraat heeft op vrijdag 19 januari een celgenoot een steekverwonding toegebracht in zijn rug.
[quads id=1]

De gewonde moest naar het ziekenhuis

De gewonde arrestant is voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling mocht hij terug naar het cellenhuis.

IJzeren lepel is geslepen tot een punt

Bij een ingesteld onderzoek in de cel stuitte de politieambtenaren op twee scherpe voorwerpen. Het gaat in deze om een ijzeren lepel en een tandenborstel waarvan de uiteinden geslepen zijn tot een fijn punt.
[quads id=1]

Voorwerpen zijn in beslag genomen

Beide voorwerpen zijn in beslag genomen. Sergio zal voor dit strafbare feit weer worden voorgeleid. Het dossier ter zake is opgestuurd naar het Parket.
steken steekpartij vriend vriendin Paramaribo politie FamilieNieuws

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.