22-jarige Lorenzo, zonder rijbewijs, heeft man dodelijk aangereden te Paramaribo

Ashokkumar Daal overleden FamilieNieuws Suriname

De politie van het ressort Munder te Paramaribo kreeg op woensdag 24 januari melding via de Centrale Meldkamer van een aanrijding tussen een auto en een fietser.
[quads id=1]

Lorenzo reed over de Van Idsingastraat te Paramaribo

Ter plaatse troffen de wetsdienaren de 50-jarige Daal Ashokkoemar op het wegdek aan.
Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de 22-jarige autobestuurder, Lorenzo M., reed over de Van Idsingastraat komende van de richting Dr. Sophie Redmondstraat.

De fietser kwam van een winkel

Hij reed naar de richting van de Kwattaweg. Volgens ooggetuigen kwam de fietser, Ashokkoemar, van een winkel en stak hij de straat over van rechts naar links bekeken vanuit de rijrichting van de autobestuurder.
[quads id=1]

Fietser is enkele meters meegesleurd

Bij het oversteken is de fietser geschept door het voertuig en enkele meters meegesleurd. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor de obductie.

Lorenzo is niet in bezit van een rijbewijs

Lorenzo M. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding.
Ashokkumar Daal overleden FamilieNieuws Suriname

Politie onderzoekt de zaak verder

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
De Politie van station Munder onderzoekt deze zaak verder
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.