Video – Joël Martinus ‘Mony Hond Bordo’ wil in Suriname de politiek in

bordo Paramaribo

Entertainer Joël Martinus oftewel ‘Mony Hond Bordo’ wil in Suriname de politiek in.
[quads id=1]

Hij gaat binnen een week beslissen

Binnen een week neemt hij een besluit over zijn politieke carrière. Dat maakte de rechterhand van Ronnie Bravo Brunswijk en voorzitter van de voetbal vereniging sv Notch zelf bekend via Facebook.

Zijn fans mogen meebeslissen

Bordo, die eerder een carrière als artiest begon, heeft zijn fans via het platform opgeroepen om hem te adviseren over de partij die het best bij hem past.

Help en denk mee

“Mi no mang sjie Fa mi sranan brada nanga sisa e pina gwe moro fara. Lobi wang wat moet Bordo en aanhang doen. Help mee en denk mee” luidt zijn oproep.
[quads id=1]

Misschien moet hij een eigen partij starten

Hij biedt als opties aansluiten bij de ABOP (Brunswijk), de NDP (Bouterse) of de VHP (Santhoki) of een eigen partij starten. Volgende week vernemen we het resultaat.

bordo geld FamilieNieuws Suriname
Intussen kijken we nogmaals naar de beelden van Bordo die onlangs met een bladblazer geld verspreidde onder het publiek:

(FOTO: Mr. Zonneman Suriname)
[quads id=1]
Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.