50-jarige Daal overleden na aanrijding te Paramaribo

Ashokkumar Daal overleden FamilieNieuws Suriname

Woensdagavond tegen 21.15 werd de 50 jarige Ashokkumar Daal dodelijk aangereden aan de Van Idsingastraat te Paramaribo tijdens het oversteken van de straat.
[quads id=1]

De bestuurder vluchtte eerst maar meldde zich later bij de politie

De bestuurder liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter en vluchtte te voet weg maar meldde zich later bij de politie aan.

Volgens een ooggetuige kwam Daal van de winkel en stak de straat over lopend met zijn fiets. Daal werd door een wit gelakt voertuig dat komende vanuit de Sophie Redmondstraat geschept en tien tallen meter mee gesleept door het voertuig.

Daal vertoonde geen teken van leven

Bij de komst van de ambulance bleek dat Daal geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam in beslag werd genomen voor obductie. Het is vooralsnog niet bekend of de autobestuurder onder invloed van alcohol verkeerde en over een geldige rijbewijs beschikte. De politie van Munder heeft de zaak in onderzoek.
[quads id=1]

Dinsdag was er ook een dodelijk ongeluk

Op dinsdag 23 januari kwam de 42 jarige bromfietser Abdoel Persaud in het ziekenhuis te komen overlijden nadat hij zaterdagavond door een voertuig aan de Leiding 7B weg werd aangereden. Abdoel werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij in het Intensive Care werd opgenomen.

Om onbekende rede ontstond er een botsing

volgens de politie kwam het voertuig dat in het tegenover gestelde richting in de Leiding 7B weg reed door tot nog toe onbekende reden in botsing met zijn tegenligger aan. Het slachtoffer en zijn bromfiets werden meter verder meegesleurd door het voertuig.
[quads id=1]
Ashokkumar Daal overleden FamilieNieuws Suriname

Al 7 dodelijke slachtoffers

Het rijbewijs van de auto bestuurder dat niet onder invloed van alcohol was is ingevorderd door de politie. De zaak is in onderzoek bij de politie van Leiding.

Met het overlijden van deze twee verkeersdeelnemers staat de verkeersbarometer landelijk op 7.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.