21-jarige dronken vrouw rijdt bromfietser aan

dronken vrouw aanrijding Suriname Paramaribo

Een 21-jarige vrouw die onder invloed van alcohol verkeerde, heeft een aanrijding veroorzaakt in Paramaribo.
[quads id=1]

Ze had veel meer gedronken dan toegestaan

Zij reed een bromfietser aan die medisch moest worden behandeld. Zij werd na de aanrijding overgebracht naar het politiebureau. Een blaastest wees uit dat zij bijna tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol ophad.

Ze reed slingerend op de weg

De politie heeft daarom het rijbewijs van de vrouw ingevorderd. De vrouw werd na verhoor heengezonden. Een andere bestuurder zou een hele poos achter haar hebben gereden toen hij zag dat zij slingerend over de weg reed.

Hij reed door

In een ander geval in Paramaribo is een autobestuurder gisteren na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij reed een auto aan en reed door.
[quads id=1]

Niemand raakte gewond

De politie wist hem gisteren aan te houden. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond, maar er was wel sprake van zware materiële schade aan de wagens.

dronken vrouw aanrijding Suriname Paramaribo
Foto van S. Edoo

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.