Vrouw van DC vraagt de politie om te bemiddelen tijdens woordenwisseling

politie ruzie man vrouw FamilieNieuws Suriname

Buren schakelen de politie in voor DC. De politie kreeg in het weekend een melding binnen betreffende een kwestie tussen een districtscommissaris en zijn wederhelft.
[quads id=1]

De politie ging op onderzoek uit

Een buurtbewoner schakelde de politie in, omdat er luidruchtig werd gesproken in de woning van de dc. De politie heeft ingespeeld op de melding en ging op onderzoek uit.

Woordenwisseling tussen het echtpaar

Ter plaatse aangekomen, werd aan de politie voorgehouden dat er inderdaad een woordenwisseling gaande was tussen het echtpaar.

Politie is bezig met een onderzoek

Eenmaal de politie ter plaatse was, vroeg de echtgenote de politie om met haar man te praten en om te bemiddelen. Dagblad Suriname heeft deze informatie nagetrokken bij de politie en het blijkt dat de sterke arm bezig is met een onderzoek.
[quads id=1]

Geen verdere details

In het belang van het verdere onderzoek heeft de politie het nodig geacht voorlopig geen verdere details prijs te geven.
ruzie man vrouw FamilieNieuws Suriname
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.