Video – Vrouw gaat vreemd, maar man kan de gevangenis in. (buitenland)

vrouw gaat vreemd man gevangenis FamilieNieuws buitenland

Een 37-jarige Amerikaanse bloemist trof zijn vrouw aan in bed met haar baas. Zijn ontdekking kan hem nu een celstraf van 15 jaar opleveren.
[quads id=1]

Vrouw gaat naar etentje met vriendinnen

“Het is alsof ik twee keer gestraft word zegt Sean Donis uit New Jersey (VS). Zijn vrouw Nancy (38) vroeg hem om op hun inmiddels 5-jarige zoontje te passen, zodat zij naar een etentje kon met vriendinnen.

Zijn vrouw zou daar helemaal niet zijn

In de loop van de avond realiseerde Sean zich dat de iPad van het jongetje nergens te vinden was. Via de ‘Zoek mijn apparaat’-functie zag de bloemist dat het ding op weg was naar het plaatsje Pomona, meldt The New York Post. Waarschijnlijk lag het apparaat in de auto van Nancy, maar zij zou daar niet in de buurt moeten zijn.
[quads id=1]

De ipad leidde hem naar de woning van zijn vrouw haar baas

Sean vreesde al enige tijd dat zijn vrouw een minnaar had, dus vroeg hij zijn moeder om op het kindje te letten en volgde hij het signaal van de iPad. Dat leidde hem naar de woning van Nancy’s baas, de 58-jarige Albert Lopez, waar de auto van de vrouw stond. De voordeur van het huis bleek niet afgesloten dus ging Sean naar binnen en de trap op naar de slaapkamer. Daar “zag ik wat ik zag” en “schreeuwde ik wat”, zegt hij tegen de krant.

Alles staat op video

“Alles op video” Wat Sean zag laat zich raden: Nancy en haar baas in bed terwijl ze omgang hadden. Sean nam twee video’s van de confrontatie die daarop volgde. Op de eerste is te zien hoe hij “Wow” roept, waarna de minnaars schrikken. Op het volgende filmpje is te horen hoe de bloemist roept: “Alles op video. Alles op video. Ik kan het niet geloven Nancy.”

vrouw gaat vreemd man gevangenis FamilieNieuws buitenland

Vervolgens begint de vrouw te roepen. “Stop. Alsjeblieft, stop. Oké, ik begrijp het. Ik begrijp het. Stop.” Daarna komt Lopez aan het woord. Hij roept dat Sean zijn huis moet verlaten, waarop de bedrogen man vertrekt.

Hij kan hiervoor celstraf krijgen

Nadat het overspel aan het licht kwam, vroeg Nancy een scheiding aan. Er kwam na zes jaar een einde aan het huwelijk. Daar eindigde het verhaal echter niet. Eind juli kreeg Sean namelijk plots een brief dat hij werd aangeklaagd voor inbraak en het onrechtmatig observeren van een ander. Daarvoor kan hij een gevangenisstraf van 15 jaar voor krijgen. Is dat zijn tweede straf?
Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bron: nieuwsblad.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.