Informatievideo – Wat doet de dermatologische dienst

dermatologische dienst Suriname FamilieNieuws gezondheid

De Dienst Dermatologie moet erop toezien dat het vóórkomen van huidziekten, in het bijzonder de infectieuze- en seksueel overdraagbare aandoeningen en lepra, binnen aanvaardbare grenzen in de samenleving blijven en dat bij het constateren van calamiteiten onmiddellijk en adequaat wordt opgetreden.
[quads id=1]

Verscheidene huis en seksueel overdraagbare aandoeningen

Dit uiteraard binnen de mogelijkheden en het algemene gezondheidsbeleid van het Ministerie van Volksgezondheid.

De Dienst Dermatologie richt zich op de diagnose, behandeling en counseling van verscheidene huid en seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA).

Verantwoordelijk voor een aantal gezondheidsprogramma’s

Binnen dit kader is de Dienst Dermatologie verantwoordelijk voor een aantal gezondheidsprogramma’s van het Ministerie van Volksgezondheid, zoals het HIV/AIDS programma en het Nationaal Lepra Programma.
[quads id=1]
dermatologische dienst Suriname FamilieNieuws gezondheid

Er is onlangs een nieuwe informatievideo over deze afdeling gepubliceerd. Bekijk de video hieronder. Deel het met een ieder:
[quads id=1]

Bron: De boodschap en de website van de dermatologische dienst
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.