Video – Bekendmaking – Ringweg Paramaribo vanaf zondag “Eenrichtingsweg”

ringweg veranderen Suriname Paramaribo FamilieNieuws

Het Hoofd van afdeling verkeer, van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), Henk Wip, maakt via het NII bekend dat zowel de noordelijke als de zuidelijke rijbaan van de ringweg binnenkort tot een eenrichtingsweg wordt ingericht.
[quads id=1]

De wijzing is al dit weekend

De wijzigingen gaan vanaf zondag 28 januari 2018 in.

De noordelijke rijbaan grenst vanaf de Johannes Vermeerstraat naar de Amazonnestraat tot aan de Napelstraat, terwijl het verkeer op de zuidelijke rijbaan vanaf de Leo Heinemanstraat richting de Guaranistraat tot aan de Napelstraat loopt.

De aanpassingen zullen gefaseerd worden uitgevoerd

De situatie op het kruispunt tussen de Ringweg en Charlesburgweg wordt in een latere stadium ook gewijzigd, waarbij de ringweg voorrang krijgt ten opzichte van de Charlesburgweg. De aanpassingen zullen gefaseerd worden uitgevoerd.
[quads id=1]

Ook zullen er stoplichten komen

Zoals eerder aangekondigd, komen er spoedig ook verkeerslichten aan de Ringweg. Tussen 05 en 11 februari 2018 vinden de installatiewerkzaamheden plaats. De bedoeling is om de verkeersstroming te verplaatsen.

Er zullen ook nog verkeersborden voor de maximum toegestane snelheid, nadering bocht, eenrichtingsweg en verbodsborden worden geplaatst.

Binnenkort is er een filmpje beschikbaar

Er is bewust gekozen voor een zondag, gezien het feit het geen werkdag is. De gemeenschap zal via de media door animatiefilmpjes beter worden geïnformeerd over de wijziging. De situatie van de Washingtonstraat en de Munderweg blijven voorlopig ongewijzigd.

De politie zal het verkeer begeleiden

De verkeerspolitie zal ook aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden.
Bekijk hier de uitleg video van het Nationaal Informatie Instituut:

Bekijk hieronder de video erover:
[quads id=1]

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.