Anoniem – Hij zorgt voor ons. Moet ik zijn Surinaamse buitenkind accepteren?

buitenkind Paramaribo

Hallo mensen. Ik ben Claire. Misschien gaan sommige van jullie zeggen dat ik een slechte vrouw ben.
[quads id=1]

Hij krijgt een buitenkind

Want ik leef samen met een man die mij en mijn 2 kinderen in huis heeft genomen 9 jaar geleden. Samen hebben we ook sinds kort een kleintje. Dus wij 5-ven leven happy met elkaar in huis.

Ze heeft hem gechanteerd

André heeft een paar maanden geleden opgebiecht dat hij een relatie had met een dame in Suriname. Dat was toen ik al bevallen was. Hij heeft het me vertelt omdat ze hem heeft gechanteerd. Ze zou me bellen. Maar die dame is zwanger. Dat weet ik nu pas. Vanmorgen heeft hij me dat erbij verteld. Hij krijgt een buitenkind.
[quads id=1]

Hij heeft me geen aids gegeven

Ik had hem zijn misstapje vergeven. Hij heeft me geen aids gegeven dus ik was lang blij want je hoort zoveel van die enge verhalen in Suriname. Dus het eerste dat we hebben gedaan na zijn opbiechting was testen. Ik wist toen niet dat ze zwanger was. Ik vroeg hem wel of hij een condoom had gebruikt.

Die sukkel trapt in die vrouwen

Hij zei me nog of ik dacht dat hij gek was. Nu vroeg ik hem weer vanmorgen, dan zegt hij me alleen de eerste keer. Daarna niet meer. Ik ben extra boos geworden. Mijn sukkel die trapt in die praatjes van die vrouwen uit Suriname. Ik schaam me om het aan iemand te zeggen. Vooral hoe ik het heb geaccepteerd. Ik schaam me eigenlijk voor mezelf.

Onze baby is pas 7 maanden

Maar na vandaag weet ik het niet meer. Ik wil hem dumpen, maar nu komt het stomme. Ik heb twee dochters van 14 jaar en 11 jaar. André voedt ze op alsof het zijn kinderen zijn. En onze baby is nu 7 maanden. Hij is zo gek op haar. Kan ik dit mijn kinderen wel aandoen? Ik weet nog heel goed hoe moeilijk ik het had 10 jaar geleden toen mijn ex me in de steek liet. Als een engel kwam André in mijn leven. Ik ben hem zoveel dankbaar.
[quads id=1]

Misschien is het zijn kind niet

Dat slippertje heb ik hem daarom snel vergeven en dat kind zou ik hem ook best vergeven maar nu wil hij dat we samen die baby opvoeden. Hij heeft het die moeder al zonder overleg met mij gevraagd. Die moeder heeft al gezegd dat ze het goed vindt.

zijn buitenkind FamilieNieuws Suriname Nederland Paramaribo Anoniem verhalen

Verdere details weet ik niet want we hebben net pas hierover gesproken. Hij wil niet horen dat het misschien zijn kind niet is. Hij is ervan overtuigd. Dat maakt mij ook weer boos. Hoeveel vertrouwen hij heeft in zo een meid. Hoe goed kent hij haar dan?

Ik ken hem al bijna 10 jaar

Ik ben echt bang geworden. André is wel een man, een echte vader. Ik weet wel waarom hij zijn kind bij hem wil hebben. Die dame heeft al 4 kinderen en hij wil zijn kind erkennen en opvoeden. Ik ken hem al bijna 10 jaar en het verbaast me eigenlijk helemaal niet dat hij zijn kind wil hebben. En ik als zijn vrouw zou hem moeten bijstaan, net zoals hij mij heeft bijgestaan, toch?

Straks krijg ik alleen maar problemen

Of zouden de meeste van jullie vrouwen wegrennen? Want ik wil echt wegrennen nu. Ik heb nu nog niets tegen hem gezegd. Nou, ik heb gezegd dat ik achter hem sta. Maar ik twijfel echt. Straks is dit het begin van het einde en krijg ik alleen maar problemen hierdoor. Kunnen jullie mij advies geven hierover?
[quads id=1]

Hij wil met me naar Suriname

De baby komt al bijna. André gaat volgende maand naar Suriname en heeft me gevraagd om mee te gaan. Natuurlijk heb ik ja gezegd. Ik ben toch echt bang. Moet ik achter hem staan zoals ik heb beloofd of moet ik weggaan? Maar dan weer. Waar ga ik naartoe met 3 kinderen? Wie weet laat hij mij niet eens gaan. Hij is veel te gek op die meiden. Waarom moest hij mijn leven zo moeilijk maken?

Word ik gestraft met een buitenkind?

Ik werk trouwens wel en kan bij mijn moeder wonen voorlopig. Maar met 3 kinderen? Ik weet het niet. Ik weet het echt niet meer. Ik moet echt even de tijd nemen om na te denken. Ik moet goed praten met André. Samen komen we er wel uit. Maar het is wel hard hoor een echte teleurstelling. Ik kan het gewoon niet verwerken. Ik heb het gevoel dat ik gestraft wordt met een buitenkind

Gerelateerde verhalen:
-Anoniem: Hij blijft maar uitlopen en kinderen buiten maken
-Anoniem: Ik ben een buitenkind. Ik voel me nergens thuis.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.