42-jarige bromfietser overleden na ongeval

overleden Suriname

De 42-jarige bromfietser Persaud  Abdoel is op dinsdag 23 januari in het ziekenhuis overleden.
[quads id=1]

Politie kwam en deed onderzoek

Abdoel is in de avond van zaterdag 20 januari aangereden door een personenauto aan de Leiding 7 B weg.
De politie van Leiding deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd Abdoel die niet aanspreekbaar was met zware letsels op de berm aangetroffen.

Naar de eerste hulp in AZP

Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
[quads id=1]
Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij op 23 januari overleed. Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Onderzoek wees uit dat de autobestuurder over de Leiding 7B weg reed.

Hij kwam vanuit de Noordpolderdam

Hij kwam vanuit de Noordpolderdam richting de Commissaris Weytingweg, terwijl de bromfietser in tegengestelde richting reed. Ter hoogte van pand no.64 kwam de autobestuurder door tot nog toe onbekende redenen op de rijhelft van de bromfietser en reed hem aan.

Hij werd meters meegesleurd

Het slachtoffer werd enkele meters verder meegesleurd en kwam op de berm terecht, terwijl de bromfiets verder werd meegesleurd.
[quads id=1]

Verkeersbarometer stijgt naar 6

Het rijbewijs van de veroorzaker die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Met het overlijden van deze verkeersslachtoffer stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 6. De politie van Leiding is belast met deze aanrijding.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.