14-jarig misbruikt meisje zonder kleren in onbewoond pand aangetroffen

politie Suriname

De politie van Paramaribo kreeg zondag een melding binnen dat een 14-jarig meisje zonder kleren in een onbewoond pand was aangetroffen.
[quads id=1]

Meisje naakt aangetroffen

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met ene mevrouw Meriam. Zij vertelde desgevraagd aan de krant dat haar jongere broer Roy geluiden in een onbewoonde woning hoorde. Hij is toen gaan kijken en zag drie mannen uit de woning wegrennen.

Een meisje naakt in huis

Toen hij verder keek, zag hij een meisje zonder kleren in de woning. Hij riep zijn zus Meriam om de politie te bellen. De zus is ter plaatse geweest en heeft het meisje het een en ander gevraagd. Volgens het meisje is zij sinds maandag 15 januari van huis weggelopen en logeerde sindsdien bij een zekere meneer M. Afgelopen zondag is iemand thuis bij M. geweest die het meisje meenam met de bedoeling haar te voorzien van meer kleding.
[quads id=1]

Weggelopen met de onbekende man

Het meisje is naar haar zeggen gelopen met die onbekende man naar de Kinkisakonweg, in een onbewoond pand. Het meisje zat in dat pand op een matras te wachten op meer kleding. De man deed alsof hij iets zocht en op een bepaald moment kwamen er nog twee andere mannen bij. Het trio heeft toen groepsomgang met het kind gehad en zij lieten haar alleen in het pand achter bij betrapping.
[quads id=1]

Buren hebben de politie ingeschakeld

De buren hebben het meisje ontdekt en de politie ingeschakeld. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen. Het meisje is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. De sterke arm heeft de ouders van het meisje ingeschakeld en haar overgedragen aan haar ouders.

Nog opzoek naar het trio

De aangifte van vermissing was gedaan bij politie Santodorp. Het onderzoek duurt voort. Het trio is vooralsnog onbekend.

meisje misbruik FamilieNieuws Suriname Paramaribo
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.