Video bekendmaking – President brengt bezoek aan Tapanahonygebied

president binnenlanf FamilieNieuws Suriname

De president van de Republiek Suriname, Z.E. Desi Delano Bouterse, heeft oog en oor voor elke Surinamer.
[quads id=1]

President is er ook voor de ‘verre’ Surinamers

Ook voor de Surinamers in de verre gebieden van ons land. Het beleid van de regering is daarom ook gericht om de noden en behoeften van deze Surinamers in kaart te brengen en gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling van deze gebieden. Met het oog hierop vertrok de de regeringsleider naar het Tapanahonygebied in het district Sipaliwini.

Onderling moeten ze een goede samenwerking hebben

De president maakte van deze gelegenheid gebruik om als nationale leider de aanwezigen op te roepen om een goede samenwerking te hebben onderling. Dit is volgens het staatshoofd van eminent belang voor de ontwikkeling van het dorp. President Bouterse sprak de bewoners aan nadat hij warm onthaald is in dit Inheems dorp.
[quads id=1]

Waardeerde de rol gegeven door de president

De districtscommissaris August Badoo apprecieert de rol die hem door de president is toebedeeld om het werk in dit gebiedsdeel van ons land te trekken.
president binnenlanf FamilieNieuws Suriname

President heeft een krutu gegeven

De president gaf aan de bewoners van dit gebied pakketten die hij speciaal voor hen meenam. Gisteren heeft de president samen met de stamhoofden van de negen dorpen in dit gebied een Gran krutu.

Bekijk hieronder een fotoverslag:

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.