Video – Bekende Amerikaanse kok vermoord vrouw en twee kinderen

Anthony Milan Ross vermoord vrouw kinderen FamilieNieuws Suriname Buitenland

Een Amerikaanse chef-kok van een veganistisch restaurant wordt ervan verdacht zijn ex-vrouw en zijn twee kinderen vermoord te hebben op eerste kerstdag.
[quads id=1]

Vrouw en kinderen werden vermoord

De ex-vrouw (38)van de 45-jarige Anthony Milan Ross werd dood aangetroffen bij een appartementencomplex in Phoenix. De man was in het huis met hun dochtertje van 10 maanden en hun 11-jarige zoontje. Ook die werden door Ross vermoord.

De politie kon de man eindelijk arresteren

Na urenlange onderhandelingen kon de politie de man uiteindelijk in de woning arresteren.

De zus van de Amerikaan kreeg maandagmiddag een berichtje waarin Ross schreef dat hij zijn ex en hun kinderen had gedood. „Met een pistool”, voegde hij daar even later aan toe.
[quads id=1]

Paar uur daarvoor zat hij nog kerstliedjes te zingen

Slechts een paar uur voor zijn daad plaatste hij nog een video op Facebook waarin te zien is hoe hij en zijn zoontje kerstliedjes aan het zingen zijn.

Hij viel zelf 300 kilo af

Ross werkte naast zijn baan als kok ook als motivatiespreker, waarin hij vertelde over zijn veganistische levenswijze. Met zijn dieet viel hij de laatste jaren ruim 300 kilo af. Daarover schreef de Amerikaan ook enkele zelfhulpboeken.

Anthony Milan Ross vermoord vrouw kinderen FamilieNieuws Suriname Buitenland
De familie toen ze nog gelukkig samen waren

Ross zou al lang labiel zijn geweest. Wat het motief was voor de moord op zijn gezin, is vooralsnog volstrekt onduidelijk.

Bekijk hier de video’s erover:
[quads id=1]


Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.