Bekendmaking – Toeristenkaart nu ook te koop bij Canawaima veerdienst (video)

Vakantie Paramaribo

Minister Yldiz Pollack-Beighle heeft op het Ministerie van Buitenlandse Zaken een Memorandum of Understanding (MOU) getekend met haar ambtgenoot Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C).
[quads id=1]

Per 1 februari mogelijk toeristenkaart kopen

Deze MOU houdt in dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken per 1 februari 2018, de mogelijkheid biedt aan de Canawaima Management Company N.V. om ook toeristenkaarten te verkopen.

Veerverbinding tussen Suriname en Guyana

Zoals bekend onderhoudt de Canawaima Management Company N.V., een parastataal bedrijf van het Ministerie van OWT&C, de veerverbinding tussen Suriname en Guyana en wel te South-Drain, Nickerie.

toeristenkaart suriname FamilieNieuws reizen vakantie
[quads id=1]

Zonder problemen ons land binnen kunnen

Naast de verkoop van toeristenkaarten door de Ambassade van Suriname te Georgetown, Guyana, biedt het Ministerie van Buitenlandse Zaken gemakshalve aan de toeristen de mogelijkheid om via Canawaima Management Company N.V. de toeristenkaarten te kopen, zodat reizigers zonder problemen ons land weer binnen kunnen komen.

De veerboot was een tijdje uit de roulatie. Bekijk hieronder een video daarover:

Bron: De boodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.