Politieman vrijgesproken van misbruik bloedeigen dochter

dochter Suriname

De politieman Hesdy G. is maandag door de kantonrechter geheel vrijgesproken van de tenlastelegging.
[quads id=1]

Verdacht zijn dochter te hebben misbruikt

Hij werd ervan verdacht zijn dochter intiem te hebben misbruikt. Zijn advocaat Irene Laljie had steeds aangegeven dat de verklaringen van het meisje inconsistent waren. Openbare aanklager Shanta Mahadew had vier jaar geëist en ontzegging uit zijn ambt voor de duur van 5 jaar.

Ze vertelde steeds iets anders

De rechter is het eens met de advocaat dat het slachtoffer niet consequent is geweest. Zij had aangegeven dat zij intiem misbruikt is door een geest die op haar vader leek. Zij gaf toe dat ze dat verzonnen had dat ze in handboeien is geslagen.
[quads id=1]

Moeder heeft haar naar een bonuman gebracht

Het slachtoffer had aangegeven dat ze naar een bonuman is gebracht door haar moeder. Er is een psycholoog geraadpleegd, nadat bleek dat het meisje suïcide neigingen had.

misbruik politie FamilieNieuws Suriname

Politieman heeft veel schade opgelopen

De verdachte had eerder aangegeven dat hij vals is beschuldigd door zijn dochter. Hij heeft hierdoor enorm veel schade geleden. Hij sprak de hoop uit dat het recht zou zegevieren. De rechter heeft hem integraal vrijgesproken van alle beschuldigingen.
Klik hier om meer over de zak te lezen:
[quads id=1]
Heeft Politieman Hesdy G. zijn dochter misbruikt?
Hesdy, de van misbruik verdachte politieagent zal zijn dochter nooit vergeven

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.