Mishandelaars betuigen spijt voor in elkaar slaan vrouwelijke pompbediende

politie Suriname

Giom O en Kevin B riskeren elk een gevangenisstraf van anderhalf jaar, omdat zij op 6 november tegen een vrouwelijke pompbediende in de shop van een pompstation openlijk met verenigde krachten geweld gebruikten.
[quads id=1]

Ze liep lichamelijk letsel op

Uit de dagvaarding blijkt, dat de mannen het slachtoffer sloegen met als gevolg dat zij lichamelijk letsel opliep.

Raadslieden Hedley Derby en Harold Belfor hielden gisteren hun pleidooi. Derby zegt dat het slachtoffer toegaf dat zij om beltegoed is geslagen. Enkele dagen voor de mishandeling van de vrouw kwam een van de verdachten SRD 25 aan beltegoed kopen.

Er ontstond een woordenwisseling om beltegoed

De pompbediende zette via top-up SRD 50 aan beltegoed voor de verdachte, waarover er een woordenwisseling ontstond. Het slachtoffer zou toen samen met een collega de verdachte hebben geslagen.

Ze kwamen terug om wraak te nemen

Na enkele dagen gingen beide verdachten om wraak te nemen en zij sloegen de vrouwelijke pompbediende. Derby en Belfor zeggen dat hun cliënten voor het eerst in aanraking zijn gekomen met de politie.
[quads id=1]

Het waren er eigenlijk meer

Bovendien betuigen beiden spijt. In deze zaak waren volgens Derby meerdere personen die de pompbediende sloegen, maar uiteindelijk werden alleen Giom O en Kevin B gedagvaard om zich voor de rechter te verantwoorden.

Excuses aangeboden

De twee verdachten boden hun verontschuldigingen aan het slachtoffer. Belfor zegt dat de verdachten iets gedaan hebben, wat niet kan. Volgens hem behoort een correctie te komen, omdat het om een impulsieve daad ging.

De rechter gaat een uitspraak doen

Op 16 februari doet de rechter de uitspraak.
man vrouw mishandeling Suriname FamilieNieuws

[quads id=1]

Bekijk hier de video.

Gerelateerde berichten:
Video – Brute mishandeling bij tankstation. Politie opzoek naar daders
Brenda Brondenstein vertelt over haar brute en laffe mishandeling in tankstation

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.