Anoniem: Ik word niet geaccepteerd door mijn creoolse schoonmoeder

mijn schoonnmoeder anonieme verhalen FamilieNieuws Suriname

Mijn schoonmoeder wil haar zoon niet samen met mij zien.
[quads id=1]

Ik ben 20 en hij is 23 jaar. Schoonmoeder zegt hij is te jong

Hey, mijn naam is Astrid, ik ben 20 jaar en zit in de laatste klas van de VWO. Ik heb een vriend, zijn naam is Ramon. Ramon is 23 jaar en hij heeft nog 2 jaren te gaan op de Natin.

Mijn schoonmoeder houdt niet van me omdat ik Javaanse ben

Ramon en ik zijn al een jaar samen, we waren gelukkig samen. Echt gelukkig totdat zijn moeder ertussen kwam. Zijn moeder accepteert onze relatie helemaal niet. De reden dat ze niets van mij wil weten is omdat ik een Javaanse ben. En Ramon is van creoolse afkomst.
[quads id=1]

We zijn slechte vrouwen

Van zijn moeder mag hij geen Javaanse vriendin hebben. Dit omdat we meer bekend staan als slechte vrouwen, motjo’s en noem maar op. Dat denkt ze. Ze vindt ook dat Ramon te jong is voor een vriendin, want hij is nog schoolgaand. Hij woont nog bij haar in huis dus zij bepaalt over haar zoon zijn leven.

Ik zet dingen in zijn drinken

Ik word vies en vuil uitgescholden, omdat haar zoon elke dag bij me komt. Ze vindt dat ik dingen in zijn eten en/of drinken zet. Dit alleen omdat hij zoveel van me houdt. We mogen elkaar niet meer zien, we mogen geen contact meer maken van zijn moeder.

Ze gaat Ramon uit huis zetten

Als we elkaar toch zien gaat ze Ramon uit huis zetten. Hij mag niet voor mij kiezen. Als hij dat wel doet dan doet hij wat hij wil en heeft hij geen respect voor haar dus dan moet hij het huis uit.
[quads id=1]

Ik wil niet dat ze ruzie hebben

Ramon en ik houden heel veel van elkaar, maar om zijn moeder gaan wij onze relatie stopzetten. Ik wil gewoon niet dat het zo ver moet komen dat hij niet meer door zijn familie geaccepteerd wordt. Ik wil niet dat ze blijvend ruzie gaan krijgen. Daar worden we ook niet gelukkig van.

We houden heel veel van elkaar

Maar de pijn die we beiden nu voelen is ondraaglijk. We weten beiden niet hoe we om moeten gaan met dit verdriet. We gaan uit elkaar, we houden van elkaar.
[quads id=1]
mijn schoonnmoeder anonieme verhalen FamilieNieuws Suriname

We kunnen niet bij elkaar zijn. Het mag niet. Dit doet echt pijn. Hoe moeten we verder?

Moet ik kiezen voor de liefde?

Dus hierbij vraag ik jullie om advies. Moeten wij onze relatie stop zetten om zijn moeder? En haar respecteren. Of moeten we toch verder gaan en kiezen voor onze liefde?

Gerelateerde verhalen:
Anoniem: Het lijkt alsof mijn man met zijn moeder slaapt
Anoniem – Mijn Surinaamse moeder is jaloers op mijn Nederlandse schoonmoeder

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.