‘Buitenlander’ Marlon B. verdacht van intiem misbruik meerdere vrouwen

misbruik Suriname politie FamilieNieuws

De politie van ressort Centrum heeft op vrijdag 12 januari de 46-jarige Marlon B. ingesloten.
[quads id=1]

Dames zijn het slachtoffer geworden

Marlon wordt ervan verdacht zich in het vorig jaar schuldig te hebben gemaakt aan oplichting en intiem misbruik. Vier dames die in afzonderlijke gevallen slachtoffers zijn geworden van zijn praktijken, deden aangifte tegen hem.

Marlon heeft, uit verklaring van de slachtoffers, de zelfde werkwijze toegepast om hen te kunnen benadelen.

Met het mom dat hij uit Nederland komt

Volgens verklaring van de aangeefsters zijn ze benaderd door Marlon met het mom dat hij uit Nederland komt, dat hij Suriname niet zo goed kent en op zoek is naar een bepaalde plek. Bij al de gevallen boden de dames de zogenaamde buitenlander hulp aan. Zij stapten in het voertuig waarin Marlon zich verplaatste om aanwijzingen te doen naar de gezochte plek.
[quads id=1]

Ze leende hem ook SRD’s

Onderweg deed de verdachte alsof hij wat moest kopen maar niet over SRD beschikte, aangezien hij nog moest wisselen. De dames hebben hem geld bedragen moeten voorschieten. Marlon stapte uit het voertuig, deed de inkopen en nam korte tijd daarna weer plaats achter het stuur.

Hij reed regelrecht naar een pension

Na de inkopen, reed hij zonder afstemming met de vrouwspersoon regelrecht naar een pension met de bedoeling omgang met ze te hebben. Drie hunner is het gelukt hieraan te ontkomen, terwijl hij een met geweld heeft misbruikt.

Zijn partner reed in zijn auto

Na de aangifte werd het voertuig van de man gesignaleerd. Het voertuig werd op dat moment bestuurd door een vrouwspersoon. Onderzoek wees uit dat het om de partner van de verdachte ging. Marlon meldde zich op 12 januari op het politiebureau aan en is direct aangehouden.

misbruik Suriname politie FamilieNieuws

Eerder dit soort dingen gedaan

De slachtoffers hebben hem positief herkend. Naderhand wees het onderzoek uit dat Marlon eerder in aanraking met de Justitie is geweest voor soortgelijke gepleegde strafbare feiten. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Marlon in verzekering gesteld.
[quads id=1]
De politie vermoedt dat er meerdere slachtoffers zijn. Deze worden opgeroepen alsnog contact te maken met de politie van ressort Centrum voor het doen van aangifte.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.