Worstman verkoopt worst en drugs te Paramaribo

worst Paramaribo

Een worstman die al maanden zijn producten aan de man bracht voor een supermarkt in de Hirasinghstraat, is zaterdagmiddag na een tip met groot machtsvertoon door de politie aangehouden.
[quads id=1]

Hij handelt ook in drugs

De verkoper bleek niet alleen te verdienen aan zijn bloed- en vleesworsten maar ook aan de handel in drugs.

In het zakje van zijn schort trof de politie zakjes met verschillende soorten verdovende middelen aan. De man werd door zes agenten in de boeien geslagen, naar het bureau afgevoerd en achter de tralies gezet. Na zijn arrestatie was het enige tijd onrustig in de straat.

Collega dealers waren onder de indruk

Vooral collega-dealers waren verbolgen over de wijze waarop de verdachte werd aangehouden.
[quads id=1]
De Hirasinghstraat, een zijstraat van de Fayalobistraat, staat bekend om de omvangrijke handel in drugs.

Bewoners klagen al jaren

Bewoners van de kinderrijke buurt klagen al jaren steen en been over de schimmige praktijken die in verschillende woningen plaatsvinden en vinden dat de politie onvoldoende optreedt.

Openlijk verkocht

Niet alleen hard- en softdrugs zijn er in overvloed te vinden, ook plantmateriaal voor marihuana wordt openlijk te koop aangeboden.

worst drugs politie FamilieNieuws Suriname

Junks zorgen voor overlast

Junks en andere drugsgebruikers die naar de straat komen om ‘inkopen te doen’, zouden bovendien voor veel overlast zorgen en worden verantwoordelijk gehouden voor diefstallen en inbraken.
[quads id=1]
Eerdere berichten. Klik op onderstaande link:
Redactie: Brandweerman verkoopt worst en drugs in zijn vrije tijd
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.