Video – Waarschuwing – Let op bij het tanken!

brandstof Suriname

In de afgelopen periode zijn er op social media verschillende klachten verschenen over het tanken van benzine bij pompstations.
[quads id=1]

Wees extra alert tijdens het tanken

Daarom roept het ministerie van Handel Industrie en Toerisme consumenten op om alert te zijn. Volgens de waarneming van consumenten kwam naar voren dat hun benzinemeter niet omhoog ging na het bijvullen van benzine.

Wat kan de oorzaak zijn?

De afdeling Consumentenzaken van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme heeft onderzoek gedaan, wat de mogelijke oorzaken hiervan kunnen zijn.
[quads id=1]

Consumenten moeten ten alle tijden klagen

Er zijn gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van diverse oliemaatschappijen en pompstations. Deze vertegenwoordigers hebben in afzonderlijke gesprekken aangegeven dat de consumenten te allen tijde hun beklag mogen doen bij de pompbediende en of de supervisor van het pompstation indien zij onregelmatigheden constateren bij het bijvullen van benzine.
tanken Suriname FamilieNieuws

Camerabeelden kunnen nagaan of je bestolen bent

Aan de hand van camerabeelden en een geautomatiseerd systeem kan er worden nagegaan of de klant benadeeld is bij het bijvullen van benzine.

Kijk en luister naar de video

Beluister hier de video die we binnenkregen vanuit de app. Let op. Bronvermelding is niet mogelijk dus we weten niet zeker of de informatie op waarheid is berust.
[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.