Video – Jaloerse man hakt handen van zijn echtgenote af (buitenland)

man hakt handen vrouw FamilieNieuws Buitenland

Een jaloerse man heeft in Rusland met een bijl de handen van zijn vrouw afgehakt.
[quads id=1]

Hij wist zeker dat ze een ander had. Zo jaloers was hij

De 26-jarige jaloerse verdachte is ervan overtuigd dat zijn vrouw een affaire had, zei een woordvoerder van de rechtbank tegen het Russische persbureau TASS. Zij had echtscheiding aangevraagd.

Hij nam haar mee naar het bos

De man verkeerde eveneens in de overtuiging dat hij niet de vader was van een van hun kinderen. Hij dwong zijn partner (25) zelfs tot een leugendetectortest. De man nam haar uiteindelijk mee naar een bos, op zo’n 77 kilometer ten zuiden van Moskou.

Hij hakte haar handen af

Daar hakte hij volgens de autoriteiten de handen af van het slachtoffer. De man bracht haar vervolgens naar een ziekenhuis. Daarna gaf hij zichzelf aan bij de politie.
[quads id=1]

Het duurde 10 uur om de hand vast te maken

Agenten gingen in het woud op zoek naar de lichaamsdelen van de vrouw. Chirurgen hadden vervolgens zo’n tien uur nodig om de linkerhand weer te bevestigen.
man hakt handen vrouw FamilieNieuws Buitenland

Rechterhand kon niet meer gered worden

De rechterhand kon niet meer worden gered, meldde de hoogste arts in het ziekenhuis. ,,We zijn geschokt door dit voorval”, schreef hij op Instagram. De verdachte hangt een gevangenisstraf van vijftien jaar boven het hoofd.
Bekijk hieronder de video. Let op de beelden kunnen schokkend overkomen:
[quads id=1]

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.