Foto update: De prachtige drieling mag lekker naar huis.

drieling ziekenhuis FamilieNieuws Suriname Paramaribo

Drieling lekker thuis bij de familie. De op dinsdag 19 december in ’s Lands Hospitaal geboren drieling, is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis en zich lekker knus genesteld bij de familie thuis.
[quads id=1]

Ze hebben beloofd om flink te groeien

Eerst geborene van de drieling, Moana, zoon Morano en jongste dochter Johanna zijn ‘zelfstandig’ bevonden en hebben beloofd flink en gezond te eten en te groeien en kregen groen licht van de kinderarts om naar huis te gaan.

Houden aan de afspraken

Regelmatig zullen ze zich melden op het Consultatiebureau van het Moeder- en Kindcentrum met mama Isabel Majoko en papa Kenneth Ajaiso om te tonen met hun groei dat ze zich houden aan de afspraken.
[quads id=1]

Het drietal kreeg een aantal donaties

Op dinsdag 9 januari kreeg het drietal nog bezoek van de Stichting Vrouwen Politieke Alliantie in Suriname (VPAS) en van Subisco International NV. Namens VPAS ontvingen de ouders Isabel Majoko en Kenneth Ajaiso een envelop van de penningmeester, mevr. Ruth Renfrum.

De felicitaties van ons

Subisco International NV verzekerde het gezin van 3 maanden lang voorziening van wegwerpluiers en Zwitsal verzorgingsproducten. Felicitaties namens ’s Lands Hospitaal aan de ouders, familie en de gemeenschap.
[quads id=1]
Bekijk hier de foto’s:

Bron: PR, Protocol & Marketing s’ Lands Hospitaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.