Anoniem – Hij heeft mij 1 keer geslagen. Moet ik nu bij hem weg?

1 keer geslagen anoniem verhalen FamilieNieuws Suriname

Ik ben Julliet. Ik ben nu al 14 jaar met Ruben. En ook bijna alle 14 jaar gelukkig en stabiel. Hij heeft me nooit eerder geslagen.
[quads id=1]

Geen kinderen, dat is ons verdriet

We hebben alleen geen kinderen en dat is mijn verdriet. En ook die van hem. Ik ben nu 39 jaar en ik merk dat het ons beiden frustreert.

Om zinloze reden hadden we vorige week een hele erge ruzie. Het is zodanig uit de hand gelopen dat hij me flink op mijn donder heeft gegeven. Zo erg dat ik 1 nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Ik viel namelijk flauw. Per ongeluk omdat ik mijn hoofd heb gestoten.
[quads id=1]

Ik ben ook niet de liefste

Wat ik niet wil is goedpraten wat Ruben heeft gedaan. Ik moet wel zeggen dat ik ook niet de liefste ik ben. Ik weet namelijk dat ik niet de reden ben van onze kinderloosheid. Verder wil ik daar niet op ingaan, maar soms ben ik zo boos op hem. Omdat hij niet verder wil gaan in de onderzoeken.

Toen ik uit het ziekenhuis ben gekomen ben ik niet naar huis gegaan. Ik heb hem gezegd dat ik bij hem wegga.

Hij heeft me huilend gebeld

Hij belt me wel huilend om te zeggen dat het hem spijt en dat hij het allemaal zo zwaar vindt. Hij zegt me ook dat hij weet dat ik wegga omdat ik met iemand anders een kind wil. Dat heeft me aan het denken gezet.

1 keer geslagen anoniem verhalen FamilieNieuws Suriname

Heb ik deze ruzie uitgelokt?

Kan het werkelijk zo zijn dat ik deze ruzie heb uitgelokt om bij Ruben weg te gaan? Misschien is dat echt zo? En ik voel me hier heel erg schuldig over. Als ik met vriendinnen praat zeggen ze dat ik niet moet weggaan. Ze weten dat Ruben en ik het heel goed hebben samen.

We hebben een luxe leventje

We reizen, gaan regelmatig uiteten en leven luxe. Maar dat komt omdat we geen kinderen hebben. Ik zou meteen ruilen met mijn vriendinnen. Ze hebben allemaal kinderen. Dus ik vind dat ze te makkelijk praten. Ze zouden ook niet willen ruilen met mij.
[quads id=1]

Hij heeft me nooit eerder geslagen

Maar ze vergeten ook dat hij me heeft geslagen. Ik kon dood zijn gegaan. Of gehandicapt zijn. Nu nog zie ik slecht aan mijn rechteroog. Maar het was 1 malig. Ruben heeft dit nooit eerder gegaan. Is het dan wel eerlijk van mij om bij hem weg te gaan?

Is het omdat hij me geen kind kan geven?

Ik heb altijd gezegd, als een man me slaat ga ik meteen weg. Maar waarom twijfel ik nu dan? Ik heb een trouwe hardwerkende man. Moet ik hem in de steek laten voor 1 misstap? Of moet ik eerlijk zijn en toegeven dat ik bij hem weg wil omdat hij me geen kind kan geven? Maar dat voelt zo oneerlijk aan.
[quads id=1]

Wat moet ik doen?

Wat vinden jullie ervan Ik snap dat sommige van jullie ook boos op mij gaan zijn omdat ik niet eerlijk ben. Ik ben ook boos op mezelf, maar daarom vraag ik anoniem om hulp. Wat moet ik doen? Kunnen jullie mij wel een beetje begrijpen?

Gerelateerde verhalen:
Het is tijd dat we actie nemen!! Geweld tegen vrouwen moet stoppen!!
Anoniem: Mijn broer heeft mij vlak voor mijn schoonfamilie mishandeld

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.