Video – 18-jarige Shysh Doelare overleden na auto ongeluk

overleden 18-jarige SYSH DOELARE FamilieNieuws Suriname Paramaribo

De 18-jarige Shysh Doelare is overleden na een verkeersongeval op zaterdag 20 januari aan de Magentaweg. [quads id=1]

Hij is overlenen en was samen met zijn broer

Shysh was als mede inzittende in een voertuig dat door zijn broer Raoul werd bestuurd.

De verkeersunit van regio Midden kreeg de melding van een verkeersongeval met dodelijke afloop. Op de plek werden de slachtoffers aangetroffen. Shysh vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Zijn broer is zwaar gewond opgenomen

Raoul is zwaar gewond, per ontboden ambulance, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Hij was niet aanspreekbaar en is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care.
[quads id=1]

Reed vermoedelijk met hoge snelheid

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de broers met het voertuig reden over de Magentaweg komende vanuit de Indira Gandhiweg richting de Magentakanaalweg. Raoul die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, moet op een bepaald moment de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren.

Kwam tegen een mast

Hij kwam daarbij tegen een elektrische mast aan, waarna de pick-up over de kop sloeg.

overleden 18-jarige SYSH DOELARE FamilieNieuws Suriname Paramaribo
De bestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs. Vanwege zijn gezondheidstoestand kon niet worden vastgesteld of hij onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer.

Barometer staat op 5

Het ontzielde lichaam van Shysh is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze verkeersslachtoffer staat de verkeersbarometer landelijk op 5.
[quads id=1]
De verkeersunit van regio Midden is belast met dit onderzoek.

Bekijk hier de video omtrent het ongeluk:

Foto binnengekomen via Facebook.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.