Condoleances aan de ouders van baby girl Hannah

Baby Hanna overleden FamilieNieuws Suriname

REST IN PEACE

Hannah

CAUSE WE LIVED IN PEACE

Een klein prinsesje die aan het bloeien was is er plotseling niet meer. O god de pijn die haar moeder en vader moeten dragen om hun engeltje nog maar één keer mag zien. Ze bloeide als een roos en nu is ze der er niet meer lieve ouders oma’s en opa’s jullie konden heel kort van deze engeltje genieten het is niet eerlijk maar God heeft het anders gewild ze is als een ster in de hemel die over jullie zal waken.

Lieve ouders het zal vandaag een zware dag zijn ook voor alle families koester alle leuke momenten wat jullie hadden met deze prinses het zal zwaar zijn maar neem alle kracht om deze laatste moment te nemen het is de laatste keer daarna gaat zij als een klein engeltje naar de hemel. Sterkte aan de ouders en aan alle famillie leden met deze grote verlies.

Moge god jullie de kracht geven.

Namens mij en gezin

~Shella~
[quads id=1]

Veel sterkte aan familie Amaata-Aside

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.