Foto’s – A-sociale vandalisme op de Sheoratan school

Vandalisme Sheoratanschool FamilieNieuws Suriname school

Op donderdag zijn de leerlingen, ouders en onderwijsgevenden van de Pandit R. Sheoratan school voor basisonderwijs geconfronteerd met vandalisme.
[quads id=1]

Krachttermen met verf geschreven op school

Het exterieur en interieur van deze school werd aanzienlijk zijn ontsierd. Dagblad Suriname, die een melding kreeg van deze scène, nam terstond poolshoogte, echter wenste de directie niet te repliceren.

Kasten overhoop gehaald

Op de muren, deuren, vloeren en schoolborden zijn er krachttermen aangebracht middels verf. In de klassen zijn de kasten, waarin onder andere repetitieschriften en lesmaterialen aanwezig waren, overhoop gehaald.
[quads id=1]

Er is al aangifte gedaan

Opmerkelijk is dat er niets is ontvreemd. Vanwege de troep die er veroorzaakt is, hebben de leerlingen geen lessen kunnen volgen.

Kunnen de schoolkinderen dit gedaan hebben?

Er is reeds aangifte gedaan bij de politie, bij wie het vermoeden bestaat dat de schoolkinderen zich schuldig hebben gemaakt aan vandalisme. Volgens het schoolhoofd is de bewaking slechts aanwezig tussen 16:00 uur en 23:00 uur.

Bekijk hier de fotoreportage:

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.