Video – Hulp gevraagd voor moeder van 4 jonge kinderen

moeder 4 kinderen FamilieNieuws Suriname

Beste allen, het vorig jaar kreeg de voorzitter van de Stichting Amor Vitae, het verzoek om op zoek te gaan naar iemand die dringend een ijskast, een wasmachine of gasfornuis nodig hadden.
[quads id=1]

Voor mensen die het zelf niet kunnen aanschaffen

Dit voor mensen die in een bepaalde situatie verkeren waardoor zij dat nu niet kunnen aanschaffen. Er zijn een aantal mensen in aanmerking gekomen en zij hebben datgene dat zij nodig hadden ook ontvangen.

De gulle gever en zijn vriend , waren echter in shock bij 1 van de adressen die zij gekozen hadden om een ijskast te bezorgen.

De situatie is onaanzienlijk

De situatie waar deze moeder met haar vier jonge nog schoolgaande kinderen woont is onaanzienlijk. Zij riepen de hulp van onze stichting in om te kijken in hoeverre we iets kunnen betekenen voor dit gezin. Zelf hebben zij een geld bedrag dat reeds wordt apart gezet.
[quads id=1]

Heeft u materialen liggen om te helpen

Heeft u misschien materialen liggen, zinkplaten of triplex dat wij zouden kunnen gebruiken om alvast de lekkages op te lossen.

Zijn er timmerlieden , loodgieters die zich vrijwillig willen aanmelden?? Onze streefdatum was zondag 28 januari om ernaar toe te gaan met wat we binnen hebben en het huisje een beetje aan te pakken. Dit gaat helaas niet lukken.

Kunt u ook helpen?

Kunt u met wat dan ook helpen???? Neem contact met onze stichting of met Gail Eijk op alstublieft. Wilt u dit bericht zoveel mogelijk delen alstublieft???Alles wat u denkt dat zou kunnen meehelpen is van harte welkom!!! Mankracht ook.

U kunt bellen of appen naar 08579195
De rekeningnummers van de stichting Amor Vitae zijn:
De Surinaamse bank
32.46.787 (SRD)
32.46.795 (US$)
32.46.809 (Euro)
[quads id=1]
De foto’s spreken voor zich!:

Hierbij doet de stichting een oproep aan de samenleving. Bekijk de video:

Bron: Facebook page Stichting Amor Vitae

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.