Video – Fietser Hedwig dodelijk aangereden door dronken militair

fietser overleden FamilieNieuws Suriname Paramaribo

De 71-jarige fietser Hedwig Kajafai is op vrijdag 19 januari na te zijn aangereden door een personenauto aan de Zinniastraat overleden.
[quads id=1]

Levenloos lichaam van de fietser

De Centrale Meldkamer schakelde de politie van het Bureau Nieuwe Haven in voor de aanrijding met dodelijke afloop. De wetsdienaren troffen bij aankomst het levenloos lichaam van de fietser aan. Onderzoek wees uit dat de fietser over de Ziniastraat reed.

Ter hoogte van het ziekenhuis

De autobestuurder kwam vanuit de Goudenregenstraat richting de Kafliludistraat. Ter hoogte van het Ziekenhuis is de fietser onderschept door de personenauto.

De mast brak in tweeën

Hedwig liet ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De autobestuurder ramde ook een elektrische mast aan die in tweeën brak en op het wegdek viel.
[quads id=1]

Hij bleek onder invloed van alcohol

De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Bij een blaastest blies hij 550 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpercentage is 220 microgram.

Voor obductie in beslag genomen

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

fietser overleden FamilieNieuws Suriname Paramaribo
Het onderzoek in deze aanrijding is overgedragen aan de Militaire Politie, omdat de autobestuurder een militair is.

Met het overlijden van de bejaarde fietser stijgt de verkeersbarometer landelijk naar vier.

Bekijk hier de nieuwe video van het ongeluk:
[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.