Contact advertentie – Rashiv zoekt een vrouw om samen iets op te bouwen

Liefde gezocht FamilieNieuws Suriname

Hallo lieve mensen, ik ben Rashiv. Ik ben een Hindostaanse  heer van middelbare leeftijd met een vaste baan. Ik zoek langs deze weg een dame in de leeftijdsklasse 22 tot 40 jaar oud voor een serieuze relatie. Afkomst is niet belangrijk.
[quads id=1]

Ik wil samen een toekomst opbouwen

Zij moet wel een werkende vrouw zijn met een opbouwend karakter. Ik wil samen een toekomst opbouwen.  Ik heb zelf geen kinderen maar heb absoluut geen bezwaar als mevrouw wel  1 kind heeft.

Ik ben zelfstandig

Ik ben wel opzoek naar een serieuze vrouw. Dus geen grappenmaker. Ik ben iemand met een eigen woning. Ik woon alleen en ben zelfstandig.
[quads id=1]

Ik heb behoefte aan warmte en liefde

Waarom ik op zoek bent naar een levens partner? Ik ben inmiddels al 3 jaar vrijgezel. Heb helaas wat teleurstellingen gehad. Maar dat is nu allemaal verleden tijd. Ik heb nu echt behoefte aan warmte, liefde etc. Dat mis ik soms.

Maak contact met mij

Ik zou het fijn vinden om in contact te komen met iemand. Dus ben jij die vrouw waar ik naar opzoek ben? Maak dan aub contact met mij. En dan zien we wel hoe het verder gaat.

Mijn  e-mail adres is [email protected]

Graag alleen serieuze reacties!!

Vriendelijke groeten,

Rashiv
[quads id=1]

** Om privacy redenen kunnen de namen en foto’s in deze advertentie gewijzigd zijn. Wilt u meer te weten komen over deze persoon? Dan kunt u contact maken via het opgegeven telefoonnummer, e-mailadres en/of Facebook adres

Nieuw op FamilieNieuws: Contact advertenties
Ben je ook opzoek naar een partner of iemand om gezellige gesprekken mee te voeren? Plaats dan ook een oproep hier op FamilieNieuws. 

Whatsapp ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

Bekijk alle advertenties hier op de website of  op onze Facebook pagina

Like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer