Zoon vernielt huis van zijn moeder. Moet hij de gevangenis in?

politie Suriname

Zoon riskeert 2 maanden cel voor vernielen woning moeder.
[quads id=1]

Woning van zijn moeder

D.V. riskeert een celstraf van 6 maanden, waarvan 4 maanden voorwaardelijk voor het vernielen van de woning van zijn moeder. Het strafbaar feit speelde zich in februari 2017 af toen de veroordeelde ruzie kreeg met zijn broer in de woning.

Bedreigde hij zijn moeder

Toen hun moeder de vechtersbazen uit elkaar probeerde te halen, bedreigde hij de moeder en vernielde spiegels en shutters van het huis. Raadsman Hedley Derby voerde in zijn pleidooi aan dat de Derilio ontkent de spullen bewust te hebben vernield.
[quads id=1]

Verantwoordelijk moet worden
Dat zou volgens hem tijdens het gevecht met zijn broer zijn gebeurd. Volgens de advocaat is het daarom niet redelijk te stellen dat alleen D.V hiervoor verantwoordelijk moet worden gesteld. Daarnaast is hij sinds de invrijheidstelling niet meer op de locatie van het ouderlijk huis geweest.
vechten broer zoon Suriname FamilieNieuws
Genoeg rekening heeft gehouden

Openbare aanklager Reshna Jhinkoe vond echter dat het OM meer dan genoeg rekening heeft gehouden met een verdachte die sinds zijn invrijheidstelling nergens te vinden is. Volgens haar was de afspraak duidelijk dat D.V bij elke behandeling van zijn zaak in de rechtszaal moest verschijnen. Op 20 maart krijgt D.V kans om zijn laatste woord te houden.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.