Video – Moord op KFC-manager Marjorie Willems was geplande roofoverval

moord willims FKC Paramaribo Suriname

De moord op KFC-manager Marjorie Willems in juli vorig jaar lijkt een uit de hand gelopen poging tot diefstal.
[quads id=1]

Tweetal was uit op de inhoud van de brandkast

Bij de voortgezette behandeling van de strafzaak tegen de hoofdverdachte Chawilla R. en medeverdachte Shaquille B. bleek donderdag dat het tweetal uit was op de inhoud van de brandkast.

Had haar benaderd voor een plan

Chawilla R. vertelde de rechter eerder dat Shaquille B. haar ongeveer een maand vóór de moord had benaderd met een plan. “Wij zouden haar beroven. Ze moest dus die dag in het bedrijf zijn”, zei ze, doelend op Willems. “Hij vertelde me dat hij nog met een paar jongens moest praten over andere zaken.”
[quads id=1]

Ik durfde niet over de code te praten

Een getuige die ook bij KFC werkt, vertelde de rechter: “Ik durfde niet over de code van de brandkast met Chawilla R. te praten. Ze kwam niet persoonlijk, maar had de code via een andere collega laten vragen.

Kon de code niet geven

Ze wilde het geld dat in de brandkast lag, hebben. Chawilla deed niet zo aardig als voorheen nadat haar werd verteld dat ik haar de code niet kon geven.”
[quads id=1]

De getuige was bang

De getuige vertelde verder dat ze bang was voor Shaquille R., “want hij had mij eerder een filmpje laten zien van een beroving en vertelde dat hij het was, maar dat de politie daar nooit achter is gekomen.

Twee flessen frisdrank gestolen

Hij wilde ook het geld in de brandkast van KFC hebben. Hij was ontslagen bij zijn vorige werkgever en bij KFC is hij met ontslag gestuurd, omdat hij twee flessen frisdrank had gestolen.”

Bekijk hier een video van vlak na de moord:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.