Video – Fietser overleden na verkeersongeval te Paramaribo

ongeval ziniastraat overleden FamilieNieuws Suriname Paramaribo

De vierde verkeersdode is vrijdagochtend tegen 05.50 uur genoteerd aan de Zinniastraat. Een fietser is overleden na te zijn aangereden door een Noah-busje.
[quads id=1]
ongeval ziniastraat overleden FamilieNieuws Suriname Paramaribo

Fietser is overleden

Het voertuig dat bestuurd werd door een militair reed richting Gemenelandsweg. Een ooggetuige vertelt aan de redactie dat de bestuurder bezig was met een inhaalmanoeuvre en reed daarbij de fietser aan die vanuit de tegenovergestelde richting kwam.

De mast brak in tweeën

Het voertuig sleepte de fietsende man mee, raakte een elektrische mast die in tweeën brak en kwam tientallen meters verder tot stilstand.
[quads id=1]

Vertoonde geen tekenen van leven

Bij de komst van de ambulance bleek dat het slachtoffer geen tekenen van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De omgeving is momenteel verstoken van elektriciteit.

Nog bezig met het onderzoek

De militaire politie en politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Later meer informatie. Hou onze website in de gaten.

Bekijk hier de video’s over het ongeval:

[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.