Man ontdekt dat ex-vriendin ‘slaapt’ met mannen voor geld en draait door

buurman Paramaribo

Klant bedreigt bewaker van intieme bardancing nadat ex-vriendin weigert met hem te slapen
[quads id=1]

Klant en bewaker aangetroffen

Op de kruising van de Latourweg en de Martin Luther Kingweg is er een bardancing gevestigd. De politie werd dinsdagavond gebeld omtrent een bedreigingsgeval. Ter plaatse aangekomen werden de klant en de bewaker aangetroffen.

Uit het pand gezet

Volgens de bewaker heeft hij de klant uit het pand gezet omdat hij binnen tekeer ging met de dames. Toen de bewaker hem buiten het gebouw bracht bedreigde de dronken klant de bewaker met de dood. Om erger te voorkomen schakelde de bewaker de politie in.
[quads id=1]

Over naar het bureau

De sterke arm bracht de verdachte over naar het bureau. Volgens zijn relaas was hij naar de bardancing geweest. Daar kwam hij zijn ex-vriendin tegen die tegen betaling omgang met mannen bedrijft.

man jaloers exvriendin slapen FamilieNieuws Suriname
Voorbeeldfoto mensen in bed

Hij wilde toen met haar naar bed. De dame weigerde waarna de klant tekeer begon te gaan.

 

Bewaker zette hem buiten

Uiteindelijk ging hij met een andere dame naar bed. Nadien begon hij weer tekeer te gaan waarna de bewaker hem buiten zette.
[quads id=1]

Geen vergunning om dames te laten werken

De politie heeft de klant na verhoor en overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, heengezonden. Uit het onderzoek blijkt dat de eigenaar van de bardancing buiten de vergunningsvoorwaarden om, ook andere zaken ontplooit. Hij heeft geen vergunning om meisjes met mannen te laten slapen voor geld.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.