20-jarige Surinaamse samen met haar kindje in Belgische gevangenis opgesloten

met baby in de gevangenis Suriname België drugs FamilieNieuws

In België riskeert de Surinamer Ryan G. vijf jaar cel en 6.000 euro voor internationale drugssmokkel.
[quads id=1]

Met Surinaamse voetbalinternational

De man zou al drie jaar met drugssmokkel bezig zijn. Hij zou hebben samengewerkt met een Surinaamse voetbalinternational die in Paramaribo is veroordeeld tot dertig maanden cel vanwege drugssmokkel. Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

De vader van 8 kinderen

Tot zijn arrestatie in juli 2017 woonde de man, vader van acht kinderen, in het plaatsje Destelbergen in Oost-Vlaanderen, waar hij in 2013 is neergestreken. G. werd aangehouden in een Belgisch hotel, samen met de 20-jarige Elodie S. die hij was gaan afhalen op de Franse luchthaven Orly bij Parijs.
[quads id=1]

Met een kindje op de arm

De Surinaamse vrouw arriveerde met een kindje op de arm. Zij bleek ruim twee kilo cocaïne in haar lichaam te hebben. Het grootste deel had zij als bolletjes geslikt, de rest had zij in haar holtes gepropt. Een kind van nog geen anderhalf jaar oud verblijft sinds juli bij de vrouw in de gevangenis van Brugge.

met baby in de gevangenis Suriname België drugs FamilieNieuws
Voorbeeld foto, moeder met baby in de gevangenis
Tot 5 jaar cel

De moeder van twee kinderen riskeert twee jaar cel en 6.000 euro boete. Volgens het Belgische parket heeft Ryan G. tijdens zijn smokkelactiviteiten circa 237.000 euro naar Suriname gesluisd. Hij kan tot vijf jaar cel en 6.000 euro boete worden veroordeeld. De uitspraak in deze zaak is op 21 februari.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.