Video – Nederlandse storm heeft levens geëist

storm Nederland FamilieNieuws weer

Drie doden door storm in Oost-Nederland, weeralarm ingetrokken
[quads id=1]

Om het leven gekomen

Drie mensen in Oost-Nederland zijn donderdag om het leven gekomen door de westerstorm. Dat meldt de politie. Inmiddels is het weeralarm voor heel Nederland ingetrokken.

Viel een boom op een auto

Een van de slachtoffers is een 62-jarige man uit Enschede. Rond 11.45 uur viel een boom op een auto ter hoogte van de Goolkatenweg. De politie is ter plekke aanwezig.
[quads id=1]

Viel een tak op een man

Ook is een 62-jarige man uit Zwolle om het leven gekomen. Hij overleed nadat hij een tak op zich kreeg bij Olst. Volgens de politie stapte de man uit om een tak van de weg te verplaatsen, daarbij viel een andere tak op de man zelf.

Storm in het land

De politie meldt via Twitter dat ook in het Gelderse Lingewaal een 66-jarige man is omgekomen en een andere van 34 jaar zwaargewond is geraakt. Beiden zouden door een plexiglasconstructie enkele meters naar beneden zijn gevallen. Volgens de politie is dit ongeval ook toe te schrijven aan de storm in het land.
[quads id=1]

Zijn gevallen door de storm

Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) zegt dat ze “met veel verdriet” kennis heeft genomen van de slachtoffers die zijn gevallen door de storm.

storm Nederland FamilieNieuws weer

Te hulp is geschoten

“Ik wens de nabestaanden veel sterkte. Veel respect voor alle hulpverleners en iedereen die elkaar te hulp is geschoten vandaag”, aldus de minister.
Bekijk hier de video over de storm:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.